Payday Loans
2024 március 29, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Életmód

Hajdúszoboszló város horoszkópja 2. rész

szoboszloradix2000-ben a városalapítás évfordulójának ünnepségén a fejembe fészkelte magát az a gondolat, hogy asztrológusként megnézzem, a városnak, ahol élek, mely befogadott, mit mutatnak a „csillagok”. Nagy feladatra vállalkoztam, amikor elkészítettem a település horoszkópját. Sok idő eltelt, mire a Városi Művelődési Házban ebből egy előadás születhetett, s itt kértek fel arra, amennyiben lehetőséget kapok rá, írásban is készítsem el az előadás anyagát. Így született meg ez a cikk. Január 18-án olvashatták olvasóink az írás első részét. A második rész fő gondolata: „A Jupiter bolygó szerencsés helyzete miatt érdemes a városvezetésnek minél több fórumon pályázni, hogy további hasznosítható erőforrásra tegyünk szert.”
 

Együtt élni a kozmikus ritmussal

vizontoMost a megújulás időszakában, a VÍZÖNTŐ havában járunk. Régi magyar elnevezés szerint Boldogasszony, illetve Fergeteg hava. A Vízöntő teremteni akar, mely túllépi a meglévő kereteket, valami újat és egyedit, ami megerősíti az egyéniségét is, és egyben felkelti a nyilvánosság figyelmét. A Bak időszakában véget érő naptári év számadásra késztet bennünket. Mérleget készítünk az előző esztendőről, s végiggondoljuk, mi az, amin változtatni szeretnénk. A külvilágban fagyos, téli kép fogad bennünket, a levegő metszően hideg, tiszta. Ez segíti, hogy terveinket is tisztábban átgondoljuk, s előkészítsük a szükséges reformokat életünkben.
 

„A mi karácsonyunk”

Szab_Lszl_alapfok_Mvszeti_Iskola_Betlehemes_jtkaÜnnepség a Szociális Szolgáltató Központban.

„A mi karácsonyunk”címmel a Kossuth u. 15. sz. alatti székhelyünk udvarán december 22-én 16 órától ünnepséget szerveztünk, melyre a média útján meghívtuk a település valamennyi érdeklődő lakosát.

 

 

2012-es év az asztrológus szemével!

logo-pai2012. január elsején sok új törvény lépett életbe hazánkban. Ezek közül a legfontosabb alaptörvényünk, az új alkotmány. Nem csak saját országunkban, hanem mindenütt a világban globális változások tanúi lehetünk a gazdaság, a bankrendszer, a környezetvédelem, a környezettudatos gondolkodás, a politika, a civil mozgalmak területén. 
 
 

Együtt élni a kozmikus ritmussal!

bak1„A személyes akarat szabadsága az a képesség, hogy tiszta szívvel azt tegyük, amit tennünk kell.” C. G. Jung

Ehhez szellemi úton járóknak óriási segítség az asztrológia! Most a Bak Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Álom, illetve Karácsony Hava.


   

A SZERETET ÜNNEPÉN

Karcsony2011Az ÜNNEP, már a sokadik, ami Rád talál…

De Te is megtalálod-e a szívedben? Átéled-e, valóban ünneppé teszed-e? Tudsz-e várakozni, vágyódni még, mint gyermekkorodban, megélve a meghittséget, az együttlét örömét, vagy feszült vagy, s fel sem ismered, hogy szorongásod oka az intimitástól való félelem? Érzelmi hiányaid, amikor le kell tenned a munka mindennapos terheit, intenzívebben jelentkeznek.
 

SZERETETÜNK KIFEJEZÉSI FORMÁI

(Karácsony előtti jó tanácsok!)

karcsony

Van egy eredendő szeretet éhségünk, melynek kielégítését elsősorban a társunktól várjuk. Ahhoz, hogy egyensúlyban legyünk, nekünk is fontos kifejeznünk társunk felé szeretetünket, megbecsülésünket. Nem elég, hogy „úgyis tudja…”

Tanuld meg társad, gyermeked szeretet-nyelvét!
   

4. oldal / 6

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)