Payday Loans
2024 április 28, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Színes hírek

Zenés farsangi vigadalom Hajdúszoboszlón

farsang_164A Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár évek óta megrendezi a városi farsangot, melyre idén is sok gyermek, no és persze anyuka, apuka készült. A jelmezek önmagukért beszéltek, a díjazottak között a szülők kreativitása és a kicsik színpadi produkciója „fantasztikus párost” alkotott.

 

Téli Fotópályázat - 1.rész

Itt megtekinthetőek a fotók amelyre szavazni lehet.

 

 

Téli fotópályázat a Szoboszlói Színesben - 1. rész

IMGP1831_2_3Először is köszönjük, köszönjük, köszönjük! Ismét megmozdult valami! Nagyon sok képet kaptunk. Ráadásul, most tényleg a fiatalokon volt a sor, hiszen az alkotók nagy része már csak digitális technikával dolgozik, nem látott még soha hagyományos műtermet, előhívó szobát, de profin ismeri a különböző vágó programokat és úgy bánik a számítógéppel, ahogy az én korosztályom talán soha nem fog.

 

   

X-Faktor Mini Gála

   

A megújulás időszaka

574"A személyes akarat szabadsága az a képesség, hogy tiszta szívvel azt tegyük, amit tennünk kell." C. G. Jung

   

IV. Bodor Béla Gasztronómiai Emlékverseny - Videóöszeállítás és Képgaléria

DSC_0696A IV. Bodor Béla Gasztronómiai Emlékversenyen stábunk egész nap forgatott. Az erről készült beszámolót már olvashatták, a következőkben a kisfilmet tekinthetik meg, továbbá a fotókat. Versenyzőkkel, illetve Prohászka Bélával, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnökével készítettünk interjút; a szervezésről Máté Lajos, a Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesületének elnöke és Molnár László éttermi mester, a MNGSZ Egészséges Táplálkozás Bizottságának a tagja nyilatkozott.

   

14. oldal / 16

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 28., vasárnap, Valéria napja van. Holnap Péter napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)