Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Színes hírek

Színes hétvégi programajánló

DSC_0463A Szoboszlói Színes stábja rendszeresen felhívja a figyelmet a különböző programlehetőségekre, melyekre a szervezők várják az itt lakó és Hajdúszoboszlón üdülő vendégeket egyaránt!
 

United koncert Szoboszlón

DSC_0445A United frontembere a közel két órás koncert alatt szoros kapcsolatban volt a közönséggel. Pély Barna folyamatos visszajelzést kért és kapott. Meggyőző gitárjátékát élvezte a szabadtéri népes nézőserege, s ahhoz, hogy jól szóljanak a nóták, elkelt egy kis sör is. A gitáros-énekes földön lévő poharát fölemelve olykor bele-belekortyolt a barna nedűbe, így vált teljessé, sör és pálinka kíséretével, a színpadon is a fesztivál feeling!

 

Grillétel- és sörfesztivál - a szombat esti képek

DSC_0463Képgalériánkba felkerültek a szombat esti United koncerten készült fotók. Ha kíváncsi hogyan szórakozott Szoboszló apraja-nagyja klikkeljen a képre.
   

Buli fotók minden mennyiségben

DSC_0586A Grillétel és Sörfesztivál záró rendezvénye volt a Nótár Mary buli és a Nosztalgia est. Az interjú később most nézzék a képeket, melyek forró hangulatról árulkodnak.

   

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS TISZTA-VIRÁGOS HAJDÚSZOBOSZLÓÉRT – 2011. ÉVRE

anyaknapja1A Hajdúszoboszlói Városszépítő Egyesület az idén is meghirdeti hagyományos virágosítási pályázatát családi és társasházak valamint üdülőtulajdonosok részére környezetünk szebbé, virágosabbá és tisztábbá tétele érdekében.

 

   

Szoboszlói bajnokok Szegeden

DSCF2935Hétvégén került megrendezésre a XI.Magyar Mazsorett Bajnokság Szegeden. A Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár Mazsorett csapata több csoporttal és formációval is képviseltette magát a rangos eseményen.

   

10. oldal / 16

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 20., szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)