Payday Loans
2024 április 18, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Színes hírek

Újévi táncmulatság

zbu_120107_fitfat2012. január 7.
Rock cafe, Hajdúszoboszló
Kezdés 20.30
Belépés díjtalan

 

Boldog új évet Szoboszló!

DSC00506A világhírű fürdővárosban a hagyományokhoz híven hangos mulatsággal búcsúztatták az óévet és reggelig tartó bulizással köszöntötték az újat. Az év végi ünnepekre rengeteg vendég érkezett a városba. A csergetésen több ezren vettek részt.
 

Jótékonysági koncert a Rock Caféban

gitar_2Kokót az egész város ismeri, és amikor kiderült, hogy beteg, Káposztás Gergő az elsők között ajánlotta fel segítségét. A Smith Rock Family alapítója és frontembere évtizedek óta zenél, és közben fiatalok egész sorával ismerteti meg a rock zenét. Az őszi műtét és az utókezelések csupán pár hétre szólították el a gitár mellől, mégis mindenkinek nagyon hiányzott.
   

Szoboszlói Színes ajánló

   

Gitárpárbaj a RockCafe-ban

gitarparbajPÉNTEKEN A BULI EGY FERGETEGES SMITH ROCK FAMILY KONCERTTEL INDUL,MAJD A GITÁRMESTEREK EGYSZERRE EGY  SZÍNPADON!!!!!!!!Gitárokon közreműködnek: Alapi István (Edda)Lukács Peta (Bikini)Varga Peti ( eRCé,Reason Ones)Kovács Zoli Kokó (Smith Rock Family)  Rásó Peti (Phaidon,Project)Doboknál:Kovács TamásBasszusgitárnál: Kovács Zoltán ZozoBelépő: 800Ft A BELÉPŐBŐL BEFOLYT ÖSSZEGGEL KOKÓ GYÓGYKEZELÉSÉT TÁMOGATJA MINDENKI!
   

Viktor, nem ezt ígérted!

ovTanárként végeztem, mindig is tanár szerettem volna lenni. Az is lettem, de csak 5 évig tanítottam. Elmenekültem. No, nem a gyerekek miatt. Nincs annál szebb dolog az életben, mint, amikor valakinek tudást adsz át. Nincs annál szebb dolog, mint, amikor megtanítasz valakit logikusan gondolkodni.

 

   

6. oldal / 16

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 18., csütörtök, Andrea és Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)