Payday Loans
2024 április 18, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Színes hírek

A HAJDÚSZOBOSZLÓI VÁROSSZÉPÍTŐ EGYESÜLET PÁLYÁZATOT HIRDET Tiszta Virágos Hajdúszoboszlóért 2012 pályázati címmel

logoLegyen az Öné a legszebb kert, pályázzon és nyerje meg díjainkat!
Fődíj: vacsora 2 fő részére

A verseny két kategóriában kerül meghirdetésre:

I. kategória: magánszemélyek 1 db. fődíj és 15 db. további rangsorolás nélküli díj
II. kategória: társasházak, intézmények és gazdálkodó szervezetek 3 db. rangsorolás nélküli díj
 

Bajnokokat avathatnak Szoboszlón!

DSC_0795A szoboszlói mazsorettes sikerekről, az első két versenynap eredményeiről már szombat este, verseny közben beszámoltunk. Most nézzék a végeredményt és a képeket! 26 ország 630 versenyzője pontosan 300 produkciót mutatott be június első hétvégéjén, Vértesszőlősön az országos mazsorett bajnokságon. Az előzetes összesítések szerint, Hajdúszoboszló a harmadik legeredményesebb városnak bizonyult a csapatok szereplése alapján.

 

Szoboszlói Húsvéti Fesztivál – videókkal

DSC_0634Cikk formájában már beszámoltunk az I. Szoboszlói Húsvéti Fesztiválról és most elkészültek a videók is! Hamarosan pedig jön az extra meglepi, a közkedvelt fotógaléria, melyet mindig nagy szeretettel nézegetnek a Szoboszlói Színes olvasói. 

   

Amerikai katonák az egyetemen

IMG_2474Nagy Zoltán mérnök alezredes meghívására március 28-án a 100 éves Debreceni Egyetem egyik programjára kaptunk meghívót, ahol magyar és amerikai katonák tartottak előadást. A zsúfolásig megtelt előadóban a diákok először a katonai pályára való jelentkezésről hallhattak pontos számadatokra és tényekre hivatkozva ismertetőt, majd három amerikai katona motivációs beszéde következett, mely lelkes és poénos hangvételével nagyon tetszett a fiataloknak.

   

HÚSVÉTI ÜZENET

h2A Húsvét misztériuma a sorsát felnőtt módon felvállaló ember üzenete mindnyájunknak. Aki tudja, hogy fájni fog, embertelenül nehéz az út, de nincs kitérés, hiszen személyes sorsa szorosan hozzátartozik mások életéhez, mint egy szőttes gyönyörűen illeszkedő szála a többihez. A szabad akarat tökéletes paradoxona által önként tennie kell, azt, amire rendeltetett, elhívatott. Így történik meg a metamorfózis, az emberi Jézus megistenült Krisztussá válik, útmutató lámpássá számunkra. S ha megérinti belsőnket ez a misztérium, az áldozat, melyet kérés nélkül kaptunk Tőle, gondolkodjunk el mi is néhány kérdésen…
   

BVS - III. egy tál étel Szoboszlón

kiskpReggel hét óra, napsütés, „rákendroll”, gyülekező a Rock Cafe előtt. Kezdődik a harmadik egy tál étel a BVS csoport szervezésében. Hát ez ellen már nincs mit tenni! Az olajozott gépezet simán indult és az óraállítás sem okozott gondot senkinek. Na jó, egy fél óra csúszás csak volt…De minden más pillanatok alatt elkészült. A csapat egyre jobb, és azt mondják van még bennük spiritusz!

   

4. oldal / 16

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 18., csütörtök, Andrea és Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)