Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Idegenforgalom

A turizmus tényleg jobban teljesít!

IMG 8557A tavalyi évhez képest több százalékkal nőtt a belföldi vendégéjszakák száma és picivel a külföldi is. A vendéglátósok ismét reménykedhetnek és talán tényleg itt a várva várt fordulat, legalábbis az idegenforgalom terén. A Magyar Turizmus Zrt. Észak-Alföldi Régiójának évértékelőjén Katona Ilona igazgató asszony ismertette a pozitív KSH adatokat és közben több szempontból értékelte az évet.

 

 

 

Márton napi Libalakoma az Ambróziában

márton-nap-2013 másolataJobbnál jobb ételek az Ambróziában! Ismerje meg az Angyal borászat különlegességeit!

 

 

 

II. HÚSVÉTI FESZTIVÁL

   

Hajdúszoboszló továbbra is a legnépszerűbb dobogósok között

logo-1A kereskedelmi szálláshelyek 2012. évi előzetes adatai alapján. Mint ismeretes a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) nemrégiben jelentette meg a kereskedelmi szálláshelyek 2012. évi előzetes statisztikáit, amelyek a 2011-es rekordév eredményeit is meghaladják. A belföldi és a beutazó turizmus jelentőségének bemutatását követően ezúttal azt vizsgáljuk meg, hogy mely települések voltak a legnépszerűbbek a belföldi és a külföldi turisták körében.

   

Országos turisztikai rendezvény első állomása Hajdúszoboszló

IMG_6086-010A Magánszállásadók Országos Szövetsége országos turisztikai Road Show-t szervezett, melynek első állomása január 15-én, Hajdúszoboszlón volt. A programon szakemberek mondták el az idei évre vonatkozó legfontosabb tudnivalókat. A konferencia végén került sor a gyakorlati kérdésekre, melyek nagy részére a hallgatóság nem kapott választ a budapesti előadóktól.

   

X.Bioétel és Borfesztivál Szoboszlón-képgaléria

IMG_9720Tekintsék meg a X.Bioétel és Borfesztiválon készült, több mint 200 fotóból álló képgalériánkat.





   

1. oldal / 8

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)