Payday Loans
2024 április 16, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Politika

Évértékelő beszélgetés Dr. Sóvágó László polgármesterrel

DSC_0001Vészcsengő csing-ling-ling, ez a pár szó zakatol a fülemben, mióta kijöttem a polgármester szobájából. Milyen jó lenne ezt a karácsonyi dalt eredeti szöveggel idézni, de száncsengő helyett, sajnos most a vészcsengőre van szükség. Minden évben elkészítjük évértékelő beszélgetésünket Dr. Sóvágó László polgármesterrel. Az idei a sokadik interjú volt ,és az első megdöbbenés. A Fidesz kormány intézkedései miatt ugyanis már a polgármester is aggódik!
 

Viktor! Írj három borítékot!!! - Demonstráció Debrecenben

IMGA0380Országos tiltakozást tartott múlt szombaton a Magyar Szolidaritás Mozgalom (Szolidaritás) azért, hogy a kormány azonnali lemondását követelje.
 
 

Csige Tamás (MSZP): „Öszödnél vagy Viktor”

kiskpEzzel a címmel tartott sajtótájékoztatót ma délután a BÉKE előtt Csige Tamás. (MTI) - Az MSZP arra kéri Orbán Viktort, "hagyja abba az álomvilág építését és nézzen szembe az ország valós problémáival". Erről Csige Tamás, az MSZP hajdú-bihari alelnöke beszélt csütörtökön Hajdúszoboszlón.

 

 

 

A Fidesz elnöksége a Békében

kiskp(MTI) - A Fidesz elnöksége támogatásáról biztosította a kormány politikáját az államadósság csökkentésének fontosságára tekintettel - közölte Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője szerdán Hajdúszoboszlón.

   

Közmeghallgatás Hajdúszoboszlón

DSC_00762009 decemberében azt hittem van értelme az évi kétszeri közmeghallgatásnak, ezért javasoltam. Mára egy kicsit elbizonytalanodtam. Csütörtökön csupán ketten járultunk a testület színe elé és az utánam következő úr minden bizonnyal nem is jön többet, hiszen a kérdésére kapott választ nem fogadta el.

 

Vagyonnyilatkozatok Hajdúszoboszlói vonatkozásban

DSC_0032A képviselőknek és különböző közfeladatot ellátó személyeknek megválasztáskor és minden év január 31-ig kell leadniuk vagyonnyilatkozatukat. A benyújtás kötelező, az önkormányzati képviselőknek is. A nagyoké nyilvános, a kicsiké általában nem.

   

2. oldal / 2

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)