Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Politika

Ismét próbálkoznak elhallgattatni bennünket

hack_01Néhány napja, mióta dagad a trafikmutyi ügy, már többen figyelmeztettek bennünket, hogy legyünk óvatosak, mert ezek semmitől nem riadnak vissza. A szombati „hírözön” után már kaptunk olyan telefont is, hogy örülnek annak, hogy még mindig látható az oldalunk. Nem vagyunk félősek, nem vettük teljesen komolyan a dolgot, pedig úgy látszik, hogy kellett volna!

 

Kiutak a gazdasági válságból

DSCF6818Kiutak a gazdasági válságból- ezzel a címmel szerveztek előadást Hajdúszoboszlón a Barátság Gyógyszállóba 23-án szombatra a rendezvény megálmodói. A lehetőségek ismertetésére igen neves országos szaktekintélyeket sikerült megnyerni. A program délelőtt 10 órakor kezdődik.

 

 

Nehéz napjuk lesz a képviselőknek csütörtökön

DSCN0030Ma tartja decemberi ülését városunk képviselőtestülete. Már megszokhattuk, hogy minden hónapban van egy-két rázósabb napirendi pont, amin jól elvitatkozhatnak városunk döntéshozói. Az élet úgy hozta, hogy most ebből a típusból több is lesz.

 


 

Erősebb érdekérvényesítést!

image1Az új önkormányzati törvény kapcsán a Magyar Önkormányzatok Szövetsége ismét Hajdúszoboszlón tartotta Hajdú-Bihar megyei konzultációját, ahol Dr. Gémesi György elnök arra biztatta a polgármestereket, emeljék fel bátran hangjukat és politikai hovatartozástól  függetlenül álljanak ki határozottabban a településükön élő emberekért.

   

Mérlegel és értékel a hajdúszoboszlói Jobbik

jobbik02Lassan másfél éve voltak az önkormányzati választások. Lássuk, hogyan értékeli a Jobbik az elmúlt időt? Mennyire voltak aktívak helyi szinten és milyen munkát végeztek? A Hajdúszoboszlói Jobbik Alapszervezete mindig aktívan kampányolt, de a helyhatósági választások során megfelelő személy hiányában nem indítottak polgármester jelöltet. A helyi képviselőtestületbe Tóth Attila jutott be a listás szavazatok alapján, a kulturális bizottságban pedig Jónás Kálmán kapott helyet.
 

Fideszes csatorna-kommunikáció: házastársi kötelezettségek

m005Ezzel a címmel jelent meg egy írás a mai Népszabadságban, és a nol.hu oldalon. A cikkben a Hajdúszoboszlón élő Márton Attiláról olvashatunk, aki mellesleg Derecske díszpolgára. Akik megvásárolták a lapot, vagy olvasták az oldalt a következőket tudhatták meg: A kormánypárti parlamenti képviselő feleségének cége bruttó 15,6 millió forintra szerződött egy projekttel, amelynek a férj volt a lobbistája.
 
   

1. oldal / 2

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)