Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Ügyeleti hírek

Egy sörös üveggel verte fejbe

a-sorA hajdúszoboszlói rendőrök vádemelést javasolnak két férfi ellen, akik Nagyhegyesen összeverekedtek.

A nyomozás adatai szerint egy nő tett telefonon bejelentést 2014. október 26-án 3 óra 10 perc körüli időben a rendőrség ügyeletére arról, hogy egy nagyhegyesi szórakozóhely előtt verekedés történt. A rendőrök a helyszínen egy vérző fejű férfit találtak, akihez mentőt hívtak. A járőrök adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki és megállapították, hogy a férfi egy másik férfival keveredett szóváltásba. B. Tamás megütötte K. Józsefet, amire a férfi a kezében lévő sörös üveggel ütötte fejbe társát, majd távozott a helyszínről.

 

 

 

A kocsma előtt összeesett, de a rendőrök megmentették

20150602082659 másolataA hajdúszoboszlói rendőrök segítettek egy helyi férfinak, aki elesett az utcán és nem bírt felállni.

 

 

 

 

Rendőrségi hírek-A polcról a belső zsebbe pakolt

DSC 0020A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 18 személyt állítottak elő, köztük 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

 

 

 

 

Egy bajba jutott 65 éves férfi segítségére siettek a hajdúszoboszlói rendőrök

DSC 0020Le kellett emelni a rácsot is, hogy bejussanak. Az egyik helyi polgárőr 2015. január 9-én 17 órakor telefon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, mert Hajdúszoboszlón, a Csatornakertben nem tud bejutni a barátja házába és a bent tartózkodó férfi hangján hallja, hogy nagy fájdalmai vannak.

 

   

Biztonsági intézkedések Debrecenben és Hajdúszoboszlón

IMG 7387-008A helyi körzeti megbízottak 2015. január 6-án 13 óra 25 perckor Debrecen, Császár Péter utcán található romos háznál tartottak ellenőrzést, mivel tudomásukra jutott, hogy ott egy hajlék nélküli személy tartózkodik. A rendőrök a romos, fűtetlen épület egyik szobájában megláttak egy földön fekvő férfit, aki bár be volt takarózva, mégis annyira fázott, hogy reszketett.

 

 

Az egyik italt lopott, a másik verekedett

DSC 0018A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyek közül 3 könnyű sérüléssel, míg 2 súlyos sérüléssel végződött.

 

 

   

7. oldal / 34

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 25., csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)