Payday Loans
2024 május 12, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Sporthírek

MÁJUS 1-i ÜNNEPI SZABADTÉRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA VERSENYKIÍRÁSA

foci-cute-552Ideje:    2013. április 27. /szombat/ de. 8.00 óra

Helye:  Thököly Imre Kéttannyelvű Általános Iskola sportudvara
(Hajdúszoboszló, Kölcsey u. 2/4, Víztorony mellett).

Rendező: Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Iroda

Gyülekező: 2013. április 27.  7.45 – 8.00 óra között
 

FÖLDESEN IS AZ ÉLMEZŐNYBEN VÉGEZTEK A BÍRKÓZÓK

fldes_csoportkpAz idény soron következő versenye április 13-án Földesen a Karácsony Sándor Művelődési Központban került megrendezésre. A VI. Csapó Géza Emlékversenyre több mint 20 meghívott illetve területi klub 267 versenyzője nevezett be. Az estig tartó küzdelmekben a szoboszlói fiúk remekül állták a sarat, s ennek eredményeképpen 1 arany, 2 ezüst és 4 bronzérmet tudhattak a magukénak.

 

 

Holoda Péter elhozott két ezüstöt Budapestről


fot_3Holoda Péter a Hajdúszoboszlói Árpád S.E. úszója két ezüst érmet nyert a Budapest Open Kvalifikációs Bajnokságon!

Március 29-30-án Budapesten a Komjádi uszodában állt rajtkőre a teljes magyar élmezőny a Budapest Bajnokságon. Mivel kvalifikációs verseny is volt egyben, külföldiek is indulhattak.

 

 

 

Holoda Péter töretlenül halad a siker útján

imageHoloda Péter a Hajdúszoboszlói Árpád S.E. junior válogatott úszója a MOB-tól Gerewich Aladár sportösztöndíjban részesül. Ezen kívül a MUSZ. javaslata alapján a Héraklész bajnokprogramba is bekerült!

 

 

 

   

Országos rangsorverseny Törökszentmiklóson

SAM_0569A hajdúszoboszlói birkózók az ünnepi  hétvégén ezúttal Törökszentmiklóson versenyeztek, ahol a Diák I (2000-2001-ben született versenyzők) szabadfogású rangsorversenyén illetve a Diák II (2002-2003-ban született versenyzők) szabadfogású meghívásos versenyén vettek részt. Az indulók között voltak hazánk legnagyobb és legnevesebb  sportegyesületei is mint például a Ferencváros, a Vasas, Győr, Veszprém és a Diósgyőri Birkózó Club is.

 

Kemény menetek a ketrecben

IMG_0407-002Szombat este sokan kíváncsiak voltak a III. Tüske kupa ketrecharcgálára. Este 6 órától 11-ig lehetett végig izgulni a Hódos Imre sportcsarnokban a kemény ütésekkel megspékelt földharcot. Látványos bevonulások, szép lányok, igazi show hangulat.


 

   

16. oldal / 28

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)