Payday Loans
2024 május 13, hétfő
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Sporthírek

Mozgalmas hét után vannak túl a hajdúszoboszlói úszók.

videkiHoloda Péter a Hajdúszoboszlói Árpád S.E. kiválósága július 8 és 15 között a lengyelországi Poznanban volt az úszók Junior Európa--bajnokságán. A küzdelem a medencében 10 pályán zajlott, amelyben 43 ország 510 válogatott versenyzője állt a rajtkőre július 10-14 között.

 

Atlétika-hazai és nemzetközi sikerek

DSC 0875-0012013. március 9-én a nyíregyházi Sportiskola szervezésében az Észak-kelet Magyarországi régió egyik legrangosabb fedett pályás gyermekversenye került megrendezésre. A három legnagyobb utánpótlást biztosító bázis (Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc) mellett számos egyéb településről is érkeztek a megmérettetésre elszánt atléta palánták.

 

Bronzérem a Magyar Bajnokságon

Balázs obajnokságBökönyi Balázs a Hajdúszoboszlói Birkózó Sportegyesület sportolója, aki hetente három alkalommal jár át Debrecenből Mester Lajos és Makula Tamás edzéseire, a harmadik legjobb eredménnyel kvalifikálta magát a Magyar Bajnokságra.

 

 

 

 

14 hajdúszoboszlói érem a szentesi nemzetközi úszóversenyről

IMG 405817. alkalommal, május 25-26-án rendezték meg Szentesen az "Óvodától az olimpiáig" elnevezésű nemzetközi úszóversenyt. 13 úszóklub 285 versenyzője mérte össze úszótudását a szentesi szabadidő központban lévő medencében.

 

 

   

GYÖNGYÖSÖN VERSENYEZTEK A BIRKÓZÓK

Bírkózók-1Az idény utolsó versenyét május 18-án Gyöngyösön rendezték meg, ahol kiválóan teljesítettek a szoboszlói birkózók.
Tizedik alkalommal került sor a Szőke Miklós nemzetközi birkózó emlékversenyre, melyet a Gyöngyös Városi Sportcsarnokban bonyolítottak le. A versenyen 15 egyesület 110 versenyzője-óvodás kortól egészen a felnőttekig- kelt birokra, hogy elnyerje a bajnoki címet.

 

 

Ismét jól úszott az Árpád SE. csapata

él 010Brnoban (CZE). Arany és ezüst érmével, Dobos Dorottya lett a legeredményesebb hajdúszoboszlói úszó! Május 11-12-én rendezték meg a hagyományos nemzetközi úszóver-senyt. 8 nemzet 32 klubjának 339 úszója mérte össze tudását az 50 méteres fedett uszodában.

 

   

15. oldal / 28

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)