Payday Loans
2024 április 18, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Sporthírek

Hat hónap teljesítményét értékelték

laci1Pénteken, egészen pontosan március 20-án, a Debrecen, Kossuth u.1sz. alatt került megrendezésre ünnepélyes keretek között, hat hónap munkájának eredményhirdetése. Debrecen egyik legnépszerűbb futóversenye az Oxigén Kupa, ugyanis pontosan féléven keresztül kerül megrendezésre, egy évad során.

 

 

 

I. Jelmezes Futás képgaléria

IMG 9476-016Február 15-én rendezték meg városunkban első alkalommal a Jelmezes Futóversenyt.

A rendezvényről most egy képgalériát töltöttünk fel.

 

 

A debreceni DKSI az ország legnagyobb bringa expóján!

0001 másolataA Debreceni Kerékpáros Sport- és Szabadidős Ifjúsági Egyesület (DKSI) csapata február 28-án, szombaton Budapesten is bemutatkozik a VIII. Port.hu Bringa Expón. A kiállításon 13:30-tól az egyesület utánpótlás csapata új, a GESU által kivitelezett mezekben tart bemutatót. A DKSI számára az esemény nemcsak a biciklis szezon kezdetét jelenti, hanem az egyesület jövőbeli tervei új távlatokat nyitnak Debrecen kerékpáros életében.

 

 

 

Szánkózás a hegyekben

DSC 0046 másolata-004Városunk több oktatási intézménye 2015-ben is megszervezte szokásos szánkó túráját, melyen ismét több száz gyermek vett részt. Kameránkkal a Thökölys diákokat kísértük el a nagy téli kalandra.
Csúszásaikat három verzióban adjuk közre. Jó szórakozást a kisfilmekhez!

 

   

VALENTIN-NAPI BIRKÓZÁS

0001Püspökladányban rendezték meg február 14-én a Bihari Lajos Emlékversenyt, amely egyben az Észak-kelet magyarországi területi kötöttfogású bajnokság is volt.

 

 

 

 

Városi kosárlabda bajnokság Hajdúszoboszló

Kosár 2-002A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Hajdúszoboszlói Tankerülete és Hajdúszoboszló Város Önkormányzata meghirdette a 2014-2015-ös tanévre a városi kosárlabda bajnokságot.
A III. korcsoport győztese a Thököly!

 

 

   

6. oldal / 28

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)