Payday Loans
2024 április 23, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Sporthírek

Közel 300 versenyző a vízben

IMG 6945-006A Hajdúszoboszlói Árpád Sport Egyesület április 25-26.-án rendezte meg az immár hagyományos úszóversenyét az Árpád kupát. Előszőr indultak külföldiek ezen a versenyen, így nemzetközivé bővült. 3 bukaresti csapat és egy pedig rimaszombatból jelezte részvételét . Összesen 281 versenyző, 23 klubból állt rajtkőre.

 

 

Szoboszlói sikerek az EB-n!

IMG 20150417 180210A hajdúszoboszlói Kyokushin karate klub versenyzője, a Hőgyes Endre Gimnázium tanulója, Kis - Simonka Vince április 17-én részt vett a Varsóban megrendezett kyokushin junior és felnőtt Európa bajnokságon. Felkészítője, mestere Shihan Szabó Tamás. A nagy megmérettetésre népes szurkolótábor kísérte el.

 

 

FÖLDESI BIRKÓZÓSIKEREK

2015.04.11. Földes176 versenyző részvételével rendezték meg április 11-én idén immár kilencedik alkalommal a Csapó Géza emlékversenyt Földesen. Huszonegy klubcsapat sportolója lépett a szőnyegre és kelt birokra, hogy ki-ki elhódítsa az első helyezéseket.

 

 

 

KÉT KERÉKEN AZ EGÉSZSÉGÉRT!

tekerj titleKerekezz velünk a gyermekmosolyokért: szeretettel várunk április 26-án! 2015. április 26-án, immár 2. alkalommal kerül megrendezésre a TOUR DE BÓKAY jótékonysági kerékpáros családi nap, melynek célja a Semmelweis I. sz. Gyermekklinika támogatása. A résztvevők Budapesten és országszerte több helyszínen, így Hajdúszoboszlón is kerékpározással és a támogatói póló megvásárlásával segíthetik a kórház nélkülözhetetlen gyógyító munkáját.

 

   

GYÖNGYÖSHALÁSZI HÚSVÉT-KUPA

2015.03.28. gyöngyöshalászMárcius utolsó hétvégéjén a Hajdúszoboszlói Birkózó SE sportolói a gyöngyöshalászi Húsvét-kupán vettek részt. Tizenhét klubcsapat összesen 202 versenyzője mérettette meg magát a késő délutánig zajló viadalon.

 

 

 

Mezei megyei futóverseny Debrecenben

001Ragyogó napsütés és igazi terep talaj fogadta tegnap délután a futókat a debreceni Nagyerdőn. Szoboszlóról több busz is indult a város oktatási intézményeiből a versenyre. Első körben a Hőgyes Endre Gimnázium és Szakközépiskola eredményeit adjuk közre. Ahogy megkapjuk a többi eredményt, folytatjuk a beszámolót!

 

   

5. oldal / 28

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)