Payday Loans
2024 május 03, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Sporthírek

Mikulás járt december 3.-án a szoboszlói úszóknál az Árpád uszodában

PB280931A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. 13 éve rendszeresen megrendezi december elején az egyesületben úszók számára a MIKULÁS NAPI GÁLÁT. Valamennyi gyerek a legfiatalabbtól a legidősebbig, kezdőtől a legjobbig bemutatta úszástudását a szülőknek és hozzátartozóknak. A bemutatót követően a legszorgalmasabb úszóversenyzők külön díjban részesültek.
 

Második Zumba Party Hajdúszoboszlón

DSC_0099Idén másodjára tartottak városunkban nagyszabású Zumba Partyt, ahol Páll Etelka helybeli oktató és öt meghívott edző tartott maratoni foglalkozást az érdeklődőknek. A mozogni, fogyni vágyó hölgyek ismét nagy létszámban vettek részt az órán,  ahol pezsgő hangulatot varázsoltak a nagyszerű trénerek.

 

Zumba Party Szoboszlón

zumba_2011_nov_bannerSzombat délután a sportházban igazi ZUMBA SHOW lesz. A főszervező Páll Etelka, a szoboszlói zumba megalapítója, november 19-én már a második Zumba Party-t szervezi! A szoboszlói Sportház minden bizonnyal most is tele lesz, a résztvevők pedig ismét felejthetetlen élménnyel gazdagodhatnak.
 
 

Hungarospa-kupa úszóverseny

DSC_0007Október 29-30-án rendezi meg a Hajdúszoboszlói Árpád S.E. a nagy nemzetközi úszóversenyét a Hungarospa-kupát. A népszerű rendezvényen 6 nemzet 43 egyesületének 544 úszója áll rajtkőre az Árpád uszodában. A verseny program a már megszokott: 100 méteres távok vannak minden úszásnemben. A legnépszerűbb versenyszám mindkét nap végén a 10x50 méteres gyorsváltó.

 

 

   

Mezei futóverseny Hajdúszoboszlón

DSC00120Október 6-án délután több száz iskolás futott a repülőtéren. A teljesítendő táv egyenes arányban nőtt a korral és persze a résztvevők száma is –e szerint alakult. A kicsik sokan voltak, a nagyok kevesen.
 

A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. úszói jól kezdték a kora őszi versenyszezont

p9060815Szeptember 10-11-én Szentesen kezdték a versenyszezont  a hajdúszoboszlói úszók. Az „Óvodától az Olimpiáig” nevű úszóversenyt nemzetközi rangra emelte két erdélyi klub úszóinak részvétele. Összesen 19 klub 291 úszója versengett a 33 1/3 méteres nyitott, szentesi uszodában.
   

22. oldal / 28

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)