Payday Loans
2024 május 13, hétfő
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Sporthírek

Szoboszló Kupa

hszob1Már az előzetes nevezések alapján megjósolható volt, hogy az idei hajdúszoboszlói diákolimpia területi elődöntőjén minden eddiginél nagyobb mezőny fog összecsapni a továbbjutásért, majd később a bajnoki cím megszerzéséért. A 325 fős nevezés részben annak is köszönhető, hogy ebben az évben a megszokott kumite (küzdelem) versenyszám mellett, kataban (formagyakorlatban) is összemérhették tudásukat az indulók. Sőt sokan döntöttek úgy, hogy mindkét számban megmérettetik magukat.

 

 

Az évad első fedeles bajnoksága

DSCN4001_copyA Gyermek Póni Szövetség által indított fedeles kupa idei első állomása a nádudvari Dávid Lovastanya volt, ahol több kategóriában egész nap folyt a versenyzés. Már a nevezésekből is látszott, hogy sok hajdúszoboszlói lovas veszi egyre komolyabban ezt a sportágat. A Bíbor Horse lovasai, Szigeti Nándi tanítványai és a Porszem Lovasklub gyermekei már nagyon várták az első versenyt!

 

Jól szerepelt a Hajdúszoboszlói Árpád S.E. úszócsapata Nagyváradon.

P2270017A Shier Herman nemzetközi úszóverseny ugyan két napos volt, de a nagy létszámú szoboszlói úszószakosztály csak az első napon állt rajtkőre, így is .. érmet gyűjtött be! A Ludmány házaspár tanítványai közül Balla Ádám a maga 21 évével volt a legöregebb, míg a legfiatalabbak: a 8 éves Németi Mira és Dobos Dániel volt.
 
 

Szoboszlói karatékák szezonkezdete

Kep_020A hajdúszoboszlói Kyokushin Karate Klub február 18-án Sátoraljaújhelyen vett részt az év első kyokushin versenyén. Az egyesületet hat fő képviselte. Ludnai Bercel, Kunkli Gergő, Harangi Krisztián, Fehér Imre, Lénárt Zoltán és Kelemen Máté. Ez a verseny kiváló gyakorlási lehetőség volt a karatékák számára, illetve ráhangolódásként szolgált a 2012-es versenyszezonra. A nevezési létszám igen magas volt, hiszen kb. 250 fő indult.
   

Szlovákiában minden éremből 3-3 db jutott a szoboszlói úszóknak!

arpad_SEA Hajdúszoboszlói Árpád S.E. 8 úszója Humennében (Homonna) állt rajtkőre február 25-én. A nemzetközi úszóversenyen 11 szlovák, 2 lengyel és a szoboszlói úszók mérték össze felkészültségüket. A 310 versenyző között becsülettel helytálltak a Ludmány házaspár által felkészített fiatalok. Németh Kata az ifjúsági kategóriában mind a négy versenyszámában dobogóra állhatott és ebből kétszer annak is legmagasabb fokára. Rajta kívül Dancs Márton a delfin korosztályban szintén aranyérmes lett.
 

Kell egy pálya!

DSCF2179Ez azt hiszem, nem csak az én véleményem. Hiszem, hogy összefogással minden lehetséges! A Szoboszlói Színes csapata nem foci ellenes, egyszerűen csak régóta látja, hogyan mennek a dolgok a városban és sok mindent nem ért.

 

 

   

20. oldal / 28

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)