Payday Loans
2024 május 13, hétfő
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Sporthírek

Bajnokavatás a kéziseknél

kiskpNagy örömmel adunk hírt rangos sporteseményekről, különösen akkor ha városunk hírnevét öregbítik. Az egyesületi formában működő kézilabdások is kiemelt figyelmet fordítanak az utánpótlás nevelésre, pedig nem kapnak több tízmilliós támogatást.

2012. május 12-én a Városi Sportházban vehették át aranyérmüket a Hajdúszoboszlói junior Kézilabdás fiúk a 2011/12-es bajnokság megnyeréséért.

 

 

Kerékpár show Szoboszlón

DSC_0439Az I. Szoboszlói Húsvéti Fesztiválon nagy sikert arattak a Gabitriál sportolói, akik extrém bicikli bemutatójukkal kápráztatták el a közönséget. Lélegzetelállító ugrások, forgások és a közönség aktív bevonása a műsorba, ez jellemezte az izgalmas műsort.

 

Elstartolt a mezőny Hajdúszoboszlón

kiskpMa délután az Aqua-Palace parkolójából startolt az országos terep rallye verseny első futama. A látványos rajtceremóniát a technikai személyzeten kívül Rácz Tiborné a pénzügyi bizottság elnöke, önkormányzati képviselő vezényelte le. Miután a Fideszes képviselőasszony zászlóforgató tudományát is megmutatta az érdeklődőknek, a versenyzők nekivágtak a még komolyabb kihívást jelentő nehéz terepnek.

 

 

Márciusi túrabeszámoló

tura01A Hajdúsági Vándorok Túraegyesület 2012.03.25-én kerékpártúrát hirdetett meg a Nagyhegyes határában található Kráter-tóhoz, slambucfőzéssel egybekötve.
   

Több mint ötezren futottak a debreceni Rotary Futófesztiválon

kiskpMintegy ezren választották a hosszabb, több mint négyezren pedig a centenáriumi, 1912 méteres távot Debrecenben, a vasárnap második alkalommal megrendezett Rotary Futófesztiválon. Az eseményre – minden távot figyelembe véve – összesen 17 ország futói neveztek. A maratont leggyorsabban Muhari Gábor és Kelemen Nóra; a félmaratont Pocsai Balázs és Szekeresné dr. Bakonyi Fruzsina teljesítette.

 

Megyei felmérő úszóverseny Hajdúszoboszlón

P3090046A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. március 14-én megyei felmérő úszóversenyt rendezett az Árpád uszodában. A már hagyományosnak tekinthető versenyen összesen 4 verseny-számban (2 leány és 2 fiú) mérték össze felkészültségüket a megye úszói. A rendezők 7 korcsoportban hirdettek eredményt: 1996 és idősebbek, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 és fiatalabbak. A 6 úszószakosztályból összesen 81 versenyző állt rajtkőre a szoboszlói uszodában. Sajnos a megfázásos betegségek az úszókat sem kímélték, így többen jelezték visszalépésüket a verseny előtt.
 
   

19. oldal / 28

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)