Payday Loans
2024 május 12, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Sporthírek

III. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL

sajto2A Debreceni Kilométerek Sportegyesület 2013. március 24-én harmadik alkalommal rendezi meg Debrecen városában a Rotary Futófesztivált, amelyre közel 5000 versenyzőt várnak.  A verseny főtámogatója a Debreceni Rotary Club. A Fővédnöke Monspart Sarolta, a MOB (Magyar Olimpiai Bizottság) alelnöke.

 

 

Népes mezőnyben bizonyítottak a szoboszlói birkózók

birkozas_01November 3-án, Kabán került megrendezésre a XIV.Meteorit Kupa és Antal Imre területi emlékverseny, amelyen 14 egyesület 126 versenyzője indult, köztük először ilyen nagy létszámban - 20 fős csoporttal - vett részt az egy évvel ezelőtt alakult Hajdúszoboszlói Birkózó Egyesület. A versenyen nagyszerűen helytállva, a szoboszlói csapat második helyen végzett.
 

14 ország úszói álltak rajtkőre Hajdúszoboszlón a Hungarospa-kupán.

PA230282A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. támogatásával a rangos nemzetközi úszó-versenyen, október 27-28-án 48 klub 538 úszója mérte össze tudását az Árpád uszodában. A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. 14. alkalommal rendezte meg a LEN. kalendá-riumban is szereplő nemzetközi úszóversenyét. Az érem gyűjtésben a szoboszlói  úszók is derekasan kivették részüket. A verseny indult a Debreceni Sportcent-rum S.I. újonnan igazolt versenyzője Biczó Bence ifjúsági olimpiai bajnok, olimpikon.

 

Beindult az őszi versenyszezon a hajdúszoboszlói úszóknál

PA080207A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. úszócsapata „bemelegítésnek” október 13-án Berettyóújfaluban rövidpályás (25 m-es medencében) nemzetközi úszóverse-nyen vett részt. Két nagyváradi csapat részvétele jelentette a nemzetközi rangot.

 

 

   

Május 19-20-án Brnoban állt rajtkőre a Hajdúszoboszlói Árpád S.E. 7 úszója a „Májove Brno 2012” nevű úszóversenyen.

P5150123A nemzetközi megmérettetésen 8 ország, 35 úszóklubjának több, mint 300 versenyzője állt rajtkőre. Csak a 11-12 évesek és a 13-14 évesek mérhették össze tudásukat az úszóversenyen
 

Szenzációs szoboszlói futball siker!

fony-d_247Ma délután öt órakor ünnepelték a legsikeresebb szoboszlói focistákat a nagypályán. Az apró futbal palánták még alig látszanak ki a fűből, és máris országos hírük van. A mindent eldöntő fordulóra csütörtökön reggel indultak. A hosszú hétvégén egy egész város szurkolt Nekik. Pénteken sikerült a továbbjutás, szombaton pedig olyan eredménnyel kápráztatták el a srácok a szülőket és Szücsi bácsit, amit csak kevesen és titokban mertek remélni. Ma délután szinte mindenki a csodás eredményről beszélt. Köszönjük fiúk!
   

18. oldal / 28

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)