Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

Városmarketing Gyémánt Díjat nyert Hajdúszoboszló

vmgy multiHajdúszoboszló "Városmarketing Gyémánt Díjat" nyert a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett pályázaton! A pályázati felhívásra 66 nevezés érkezett 6 kategóriában. Az ismert szakemberekből álló zsűri a marketing munka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismeri el a Városmarketing Gyémánttal, a szakmailag kiváló marketing védjegyének odaítélésével.

 

 

 

Gyermeknap délelőtt a központban, délután a strandon

IMG 2100-002Kellemes, koranyári melegben ünnepelték a gyermeknapot városunkban. Reggel 9 órakor a Zichy Géza Zeneiskola Rézfúvós Együttese ébresztette azokat akik sokáig szeretnek aludni.

 

 

 

Nemzeti Összetartozás Napja

trianon-2015 kicsi 22015. június 4. (csütörtök) 17 óra
Nemzeti Összetartozás Napja
Helyszín: I. világháborús emlékmű

 

 

 

 

 

 

Táncoslábú évzáró gála

IMG 2005-352A Szabó László Alapfokú Művészeti Iskola 2015. május 30-án délután tartotta hagyományos tanévzáró táncgáláját a Művelődési Központban. Ebben a tanévben közel 150 gyermek járt néptáncra és moderntáncra.

 

 

 

Hajdúszoboszlót megszerették a nyugdíjasok

0001-006Legalábbis ezen a hétvégén ez biztosan kijelenthető. Pénteken és szombaton rendezték meg városunkban a „Nyugdíjas Ki-Mit Tud döntőjét. Vasárnapra már csak az eredményhirdetés maradt.

 

 

12 évet kapott, mert másfél éves nevelt lányát bántalmazta

Mentett képkocka 445-009Ma délután, a Debreceni Törvényszék ítéletet hírdetett, egy közel két éve elkövetett bűncselekmény ügyében. Az akkor 14 hónapos kislányt, úgy megverte nevelőapja, hogy fél oldalára azóta is le van bénulva, hogy felépül-e valaha most még senki nem tudja.

 

   

Az új járásbíróság: a modern Debrecen szimbóluma

IMG 1345-002Az új Debreceni Járásbíróság és a Debreceni Ítélőtábla épületegyüttese a modern Debrecen szimbóluma – fogalmazott a mai sajtótájékoztatón Papp László. Debrecen polgármestere szerint az új épület a várost erősíti azzal, hogy a debreceni igazságszolgáltatás ilyen igényes környezetben tudja végezni egyébként is kitűnő minőségű munkáját.

 

   

Gyermeknap a Hungarospa Strandfürdőben

Gyereknap-2015-600 másolataMájus 31-én vasárnap, színes gyermekprogramokkal várja a gyerekeket és szüleiket a Hungarospa. Különleges kedvezmény, hogy minden 14 év alatti gyermek 20 forintos regisztrációs jeggyel léphet be a strand területére.

 

   

Véget ért a XI. Grillétel – és Sörfesztivál & Pünkösdi Sokadalom

IMG 0462-020A Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesületének szervezésében 13 kitelepült étterem, számtalan kézműves sör, neves borászok és pálinkagyártók, valamint több mint harminc program várta az érdeklődőket a pünkösdi hétvégén Hajdúszoboszlóra, Európa legnagyobb fürdőjének városába.

 

   

A fesztivál étele a Malacfül saláta, az itala a Hámori Banánsör

IMG 1218-004A közönség szavazatai alapján, a harmadik napon kiosztották a díjakat. Az oklevelet és a serleget Máté Lajos főszervező adta át. A zárónapon kifejezetten kedvezett az időjárás a fesztiválozó közönségnek.

 

 

   

9. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)