Payday Loans
2024 március 29, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

Hajdúsági Ízek Fesztiválja és Hajdúvárosok Találkozója

IMG 1016Első alkalommal rendezi meg a Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete, Máté Lajos elnök vezetésével, a Hajdúsági Ízek Fesztiválját. Az új összetételű testület döntött úgy, hogy a négy nagyrendezvény helyett ebben az évben már hat hétvégén rendeznek három napos fesztiválokat az idegenforgalom növelése érdekében.

 

 

Az onkológiai sebészet magyar úttörője, Dr. Tóth Lajos osztályvezető főorvos

Mentett képkocka 462Az elmúlt héten, Nyíregyházán forgattunk a Jósa András Kórházban. Az apropót pedig az adta, hogy több mint egy éve szinte hihetetlen, már-már csodával határos történeteket hallottunk az ott folyó orvosi munkáról.

 

 

 

Kerekasztal találkozó a vállalkozókkal

IMG 2702-003Az elmúlt héten, találkozóra és kötetlen beszélgetésre hívta a vállalkozókat a Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúszoboszlói Szervezete, Tóth István elnök és Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának Gazdasági Bizottsága, Marosi György Csongor elnök vezetésével.

 

 

Véradás!

images3A Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete lakossági véradást szervez.
Helyszín: Kovács Máté Művelődési Központ Szilfákalja 2.
Időpont: 2015. június 26. (péntek) 10.00 -17.00 óráig

 

 

 

WELLNESS VILÁGNAP A HUNGAROSPA-ban

Wellness Világnap 2015 másolata2015 június 13-án (szombaton) WELLNESS VILÁGNAPI programok a Aqua-Palace élményfürdőben.

 

 

Jól szerepeltek a Bárdos Oroszlánjai!

a csapat 2Országos V. helyezést ért el a Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskola 2. b. osztályának Oroszlánok nevű csapata, a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! játékos pénzügyi vetélkedőn! A vetélkedőre általános iskolai tanulók nevezhettek két alsós (1-2. és 3-4. osztályosok) és két felsős (5-6. és 7-8. osztályosok) kategóriában.

   

Nagyüzem a strandon

IMG 2450-001A napok óta tartó 30 fok feletti hőmérséklet, már ezen a hétvégén megtette hatását. Ahogy országosan, úgy Hajdúszoboszlón is szinte nyári nagyüzem volt a strandon.

 

 

   

Litván focisták az Atlantis-ban

Labda másolataMa este, Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban játszott a Magyar Labdarugó válogatott, a Litván Labdarugó válogatottal. Az erdmény 4:0 lett a Magyar Válogatott javára, amin 5200 néző szurkolt.  A sprtteljesítményt és a szakmai értékelést a szakemberek elvégzik. Itt nekünk most az adta az apropót, hogy  a külföldiek ismételten hajdúszoboszlói szállodát, a Hotel Atlantis****superior-t választották.

 

   

Szabadságvesztés a ménes hajtóinak

lovakA Hajdúböszörményi Járásbíróság a mai napon bűnösnek mondta ki halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségében azt a két vádlottat (I. és. II.r.), akik 2012 január 1. napján egy huszonöt lóból álló ménest korlátozott látási viszonyok között felhajtottak a közútra, valamint a III.r. vádlottat, aki ezen felhajtást követően segédkezett a lovak hajtásában oly módon, hogy gépjárműve vészvillogóját működtetve a ménes előtt haladt.

 

   

Megemlékezés a Nemzeti Összetartozás Napján

IMG 2377-010Ma délután 17 órától,városi megemlékezést tartottak a trianoni békediktátum 95. évfordulóján. Az emlékező beszédet Jónás Kálmán önkormányzati képviselő mondta. A műsort, a Hőgyes Endre Gimnázium és szakközépiskola diákjai mutatták be, közreműködött még a Zichy Géza Zeneiskola Ifjúsági Fúvószenekara. Az emlékezés koszorúzással ért véget, amire a fellépőkön és a koszorúzókon kívül csak néhány ember volt kíváncsi.

 

   

8. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)