Payday Loans
2024 március 28, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

Együttműködés

s0214021 0Az idei turisztikai idényben ismét két román rendőr segíti a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkáját Hajdúszoboszlón. A magyar rendőrök a romániai Bihor megyében fognak járőrszolgálatot ellátni.

 

 

 

Nótakedvelőké volt a Szabadtéri Színpad

IMG 5299-005Csendül a nóta címmel rendezett egy kellemes műsoros estet a Kovács Máté Kulturális Központ.A nézőtér ismét teljesen megtelt, még az aktuális szúnyogírtás sem riasztotta el a nézőket, a közönség együtt énekelt a fellépő művészekkel.

 

 

 

 

 

Hajdúsági Fesztivál Hajdúszoboszlón

IMG 4608-005Június utolsó hétvégéjén került megrendezésre a Hajdúsági Ízek Fesztiválja és a Hajdúvárosok Találkozója. A programot a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár, valamint a Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete szervezte.

 

 

Megölték csecsemőjüket - elkezdődött a tárgyalás

Bíróság-IllusztrációAz előre kitervelten, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt I.r.N. Szilvia és II.r. S.Dávid vádlott ellen indított büntetőügyben a Debreceni Törvényszék.

 

 

 

Vöröskeresztes tábor, hátrányos helyzetű gyermekeknek

11119637 1596075113977438 200048672 nAz elmúlt héten ismét megrendezték azt a Vöröskeresztes tábort, melyben 30, halmozottan hátrányos helyzetű gyermek ismerhette meg nyaralás feledhetetlen élményét.

 

 

 

Finom ételek, remek műsorok

IMG 4050-002A Hajdúsági Ízek Fesztiválján és a Hajdúvárosok Találkozóján ismét finom ételeket főztek a vendéglátósok és változatos műsorral készültek a szervezők, a fellépő csoportok.

 

 

   

Múzeumok Éjszakája Hajdúszoboszlón

IMG 3736-001Az országos akcióhoz csatlakozva, városunkban a Bocskai Múzeum is kiemelt programokkal készült a hosszabb nyitvatartásra. Hajdúszoboszlón az éjszakai programokat egy kicsit előrehozták, már délután megtartották.

 

 

 

   

Korszerűsítik a tűzoltó laktanyákat

DSC09922 másolataTovább folytatódnak az energetikai korszerűsítési munkálatok a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltó laktanyáin. A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság két tűzoltó laktanyája nyerte el a kormányhatározatban elfogadott 416 millió Ft összegű vissza nem térítendő támogatást, amely teljes mértékben Európai Uniós finanszírozású. A pályázat keretében a debreceni és hajdúnánási ingatlanok energetikai korszerűsítése valósulhat meg.

 

   

Ülésezett a testület, beszámolt a képviselő

IMG 2742-003Június 11-én ülésezett városunk képviselő testülete. A testület határozatképes volt, ismét Majoros Petronella hiányzott, egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni az ülésen. 23 napirendet tárgyaltak, majd következtek az interpellációk, kérdések, bejelentések. Ebben a ciklusban, első alkalommal tájékoztatta, a Hajdúszoboszlót is érintő munkájáról képviselőket, Bodó Sándor országgyűlési képviselő.

 

   

Az R-GO koncerten ismét kicsi volt a Fesztivál tér

IMG 3796-008„Táncoljuk át az éjszakát" címmel rendezett szabadtéri koncertet szombat estére a Kulturális Központ. A hűvös idő ellenére, az R-GO perceken belül forró hangulatot teremtett.

 

 

 

   

7. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)