Payday Loans
2024 március 29, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

Hőlégballonoktól volt színes az égbolt

IMG 3147-007Hajdúszoboszlón, ma reggel, a kávé mellé szemet gyönyörködtető látvánnyal szolgáltak a hőlégballonosok. Reggel 7 és 8 óra között sok színes lufi lepte el városunk légterét.

 

 

 

 

 

 

CSÚCSOT DÖNT AZ IDEI DEBRECENI VIRÁGKARNEVÁL!

IMG 2957-004A 46. Debreceni Virágkarnevál idén több szempontból is csúcsot dönt - hangsúlyozta Debrecen alpolgármestere azon a nemzetközi sajtótájékoztatón, amelyet hétfőn a Nagyerdei Stadion rendezvényterén tartottak. Komolay Szabolcs bejelentette, hogy az utóbbi évek létszámát meghaladva idén 16 virágkocsi vesz részt a menetben és augusztus 21-én, a korábbinál több hat kocsi megy át Nagyváradra.

 

 

 

2015-ben, a Kösely Kupa Sándor Ferenc kezébe került

IMG 2745-005Rekkenő hőségben, ma délután eldőlt, hogy ki viseli az elismerő címet és a serleget. Hajdúszoboszló város nagydíját, az ezzel járó pénzjutalmat, és a Kösely Kupát Sándor Ferenc, Bad Boy nevű lovával, a Toll 96 Kft. színeiben vitte el.

 

 

 

Lovasaink több helyszínen gyakorolnak

IMG 1787-005A Porszemes gyerekek gőzerővel készülnek a szombati versenyre és a vasárnapi bemutatóra.

 

 

 

 

A hőségben is próbáljunk biztonságosan közlekedni!

DSC 0020A napokig tartó folyamatos hőség és a zivataros időjárás mindenki szervezetét megterheli. A balesetek megelőzése érdekében a gépjárművezetőknek különösen fontos, hogy jól alkalmazkodjanak a megváltozott időjárási viszonyokhoz.

 

 

 

 

Lovas Show Szoboszlón!

IMG 8205-003Ez a hétvége a lovakról szól Hajdúszoboszlón. Augusztus 8-án szombaton gyermek ügyességi lovasverseny, este parádés lovas felvonulással zárul a nap. Vasárnap díjugrató lovasverseny, délután látványos lovas show, majd este, az Új Lovas Színház előadásában, a Sors útjai kerülnek bemutatásra.

 

 

   

Ismét egy programokkal teli hétvége következik

IMG 9207-005Péntek este megtartják a vihar miatt elmaradt BELMONDÓ koncertet, szombaton Porszem Kupa, gyermek lovasverseny a repülőtéren, este lovasfelvonulás, vasárnap Kösely Kupa Díjugrató lovasverseny. Programok részletesen:

 

 

   

Dixielandtól volt hangos a tér

IMG 1499-006Július 31-től augusztus 2-ig tartott a XIX. Szoboszlói Dixieland Napok. Fazekas Csaba kitartó szervező munkájának köszönhetően, a Kulturális Központ anyagi segítségével, ebben az évben is neves dixie együttesek léptek fel a Szabadtéri Színpadon.

 

   

FOLK HÉTVÉGE, már 20 éve !

IMG 9363-0101996-ban volt az első Folk Hétvége, amit akkor, a Művelődési Központ és a Szoboszlói Kulturális Közösség szervezett. Ezzel a mondattal kezdte a rövid visszatekintést Berényiné Szilaj Ilona a Kulturális Központ igazgatója.

 

 

   

Több százan a Strandok Éjszakáján

IMG 1442-010Július 31-én, a Fürdőszövetséghez csatlakozva, Hajdúszoboszlón is megtrendezték a "Strandok Éjszakája" elnevezésű programot.Az éjszakai fürdőzés, amúgy is különleges élményét több színes műsorszámmal egészítette ki a Hungarospa.

 

 

   

4. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)