Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

Tankcsapda Hajdúszoboszlón- képgaléria

IMG 0105-018Hajdúszoboszló felújított, nemrég átadott Kulturális Központjának ünnepélyes átadásáról már beszámoltunk. A megnyitót követő napon, február 21-én fellépett a Tankcsapda.

 

 

 

Egy világhírű zeneművész Hajdúszoboszlón

 MG 0821bMég néhány napig városunkban tartózkodik az egyik legnagyobb kínai tartomány legnagyobb egyetemének zeneművészeti karán oktató docens, aki munkája mellett még koncertezni is jár. Előtte három évig Svédországban, a malmöi művészeti főiskolán tanított és a Svéd Televíziónál (Swedish State TV) is dolgozott, mint zeneszerző.

 

 

 

 

Szombaton SPORTNAP

Sportnap másolataSzombaton ismét SPORTNAP!

Akik elmennek a rendezvényre, résztvehetnek aerobikon, jógán, kungfun, zumbán, hastáncon, spinningen.

 

Új gépjárművek álltak szolgálatba Hajdú-Bihar megyében

IMG 0333 másolata-003A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Debrecen, Burgundia utcai parkolójában bemutatta az új szolgálati gépjárműveit.

 

 

 

Évértékelő Hajdú-Bihar megyében

IMG 0362-005Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok 2015. február 25-én értékelte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság 2014. évben végzett tevékenységét. Az értekezlet elöljárója Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány-helyettes volt.

 

 

 

Van igény az "Otthon melegére"

IMG 9643-008Az elmúlt héten lakógyűlésen is megerősítették, hogy igenis van igény Hajdúszoboszlón is az "Otthon melege" programra. A képviselőtestület már korábban áldását adta az előkészületekre, és a szervezésre. A felhatalmazással élve, az előterjesztő ötletgazda, Marosi György Csongor önkormányzati képviselő, a Gazdasági Bizottság elnöke, és Kállai István a Városfejlesztési Bizottság elnöke, 17-én estére összehívta egy megbeszélésre az érintetteket. A meghívott vendégek között voltak szakirányú végzettséggel rendelkező mérnök szakemberek is, akik javaslataikkal megkönnyítették a az érdeklődők döntését.

   

A Bocskai Zarándoklaton jártam

0005 másolataAz elmúlt hétvégén egy igen megtisztelő felkérésnek tehettem eleget. Elsőként képviselhettem Hajdúszoboszlót a Bocskai Zarándoklaton. Ez a hagyomány évtizedes, a fejedelem halálának napjához (február 22.) kapcsolódóan a hajdúvárosok tisztelegnek emléke előtt az életében meghatározó települések felkeresésével.

 

 

 

   

Képgaléria a Kulturális Központ ünnepi megnyitójáról

IMG 0072-002Az előző anyagban beszámoltunk arról, hogy péntek este ünnepi gálaműsor keretében átadták a teljesen felújított Kulturális központot. Most ebből állítottunk össze egy képgalériát.

 

   

Megtelt élettel a Kulturális Központ

IMG 9894-008A hétvégén már teljes kapacitással beindult a próbaüzem. A pénteki megnyitó, egy sajtótájékoztatóval kezdődött, ahol városunk polgármestere Dr. Sóvágó László ismertette a felújítás fontosabb állomásait, majd dr. Vincze Ferenc jegyző beavatott az anyagi kérdésekbe is.

 

   

Közösségek pályázatát várják az Élelmiszer-lavina programba

Elelmiszerlavina másolataHatodik alkalommal indult el a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Syngenta Élelmiszerlavina programja. Az önkormányzatok és civil szervezetek idén is több millió forint értékű zöldség vetőmagra pályázhatnak március 6-ig.

 

 

   

19. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)