Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

Rock Cafe Majális 0. nap

DSC 0542-004Káposztás Gergő és csapata nagyon bekezdett a VII. Rock Majálison. Remek előadók, finom ételek, frissen csapolt sör és sátor fogadta a vendégeket.

 

 

 

Együtt a drog ellen

CIMG8374Hajdúszoboszlón a Thököly Imre Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és a Bárdos Lajos Általános Iskola hálózat építő, közösség fejlesztő Európai Uniós pályázatban vesz részt. A közös pont a „dizájner„ drogok. A program keretében drogmentes hetet tartott a két iskola április 20-tól-24.-ig.

 

 

Programajánló a hétvégére

hungarosparty plakatJAV másolataEzen a hétvégén egymásnak adják a kilincset a fellépő sztárok Hajdúszoboszlón. Figyelmesen nézzék a programajánló plakátokat, mert a strandnyitó hagyományosan ingyenes lesz a közönség részére, ugyanúgy a Rock Café is,  de a Kulturális Központ programjai fizetősek.

 

 

Tájházak Napja – Gazdaház hete Hajdúszoboszlón

IMG 6684-003Tiszteljük és óvjuk meg a hagyományainkat, régi, már nem használatos eszközeinket! Elevenítsük fel a régi szokásainkat, sütésnél főzésnél még ma is rengeteg lehetőség van a régi jól bevált módszerek és technikák alkalmazására. Mit, hogy csináltak nagyanyáink, ebből adott egy kis ízelítőt a Gazdaház mai rendezvénye Hajdúszoboszlón.

 

 

Kedd esti késelés Hajdúszoboszlón

18400835-véres-szúró.-kéz-késÁprilis 21-én este, súlyos sérüléssel végződő késelés történt az Űrhajós negyedben. Egy baráti társaság szóváltásba keveredett, majd hangoskodásba, verekedésbe, fordult az esti beszélgetés, végül késeléssel zárták le a vitát. A környéken lakók hangos kiabálásra lettek figyelmesek, majd nemsoká érkeztek a mentők és a rendőrség.

 

 

 

 

Két tubus kozmetikai krémet loptak

150x150A hajdúszoboszlói rendőrök őrizetbe vettek két nőt, akik egy üzletből kozmetikai terméket tulajdonítottak el.

 

 

 

 

   

Két keréken a Pindúr Pandúr csapatok

IMG 6214-005Kedd délután, nagyon fiatal kerékpáros lányok és fiúk vetélkedtek a Bárdos iskola udvarán, hogy ki a legjobb kerékpáros versenyző. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság, az Óvodák, és VGZRT. szervezésében Pindúr-Pandúr játékos közlekedési vetélkedőt tartottak óvodás korú gyermekeknek.

 

   

Emlékezés a hősökre

mini- DSC1586MA II. Világháború befejezésének 70. évfordulója alkalmából rendezett kiállítás ünnepélyes megnyitójára került sor 2015. április 22-én a Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2. Katonai Igazgatási Központjában.

 

   

Mentették ami menthető

IMG 6080-003A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ma délelőtt rendezte meg, az Ifjúsági Katasztrófavédelmi Versenyt Hajdúszoboszlón, a Kiképző és Raktárbázis területén.

 

 

   

FELHÍVÁS! Kárpátalja megsegítésére

DSCN0030 másolataKépviselő-testületünk - Budafok· Tétény Önkormányzatának kezdeményezését is figyelembe véve -

1.000.000 forintot biztosított kárpátaljai gyerekek nyári, hajdúszoboszlói táboroztatására.

 

 

   

12. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)