Payday Loans
2024 március 29, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

Két év börtön a nagyhegyesi kegytárgytolvajnak

IMG 8585-001Már többször beszámoltunk a rendőrségi híreink között arról, hogy Nagyhegyesen egy helyi férfi betöréssel kegytárgyakat és pénzt lopott. A rendőrség felderítette az ügyet és az elején még tagadó gyanúsított beismerte tettét, együttműködött a hatóságokkal, sőt még a sajtóval is, igaz, nem járult hozzá, hogy róla képfelvétel készüljön, az ilyenkor szokásos "kitakarást" saját maga megoldotta.

 

 

 

Az OMEGA az egyik kedvenc

IMG 7829-004A hajdúszoboszlói strand 2014-es felújítása során, talán még senki nem gondolta volna, hogy ezen a nyáron az egyik leg közkedveltebb medence az OMEGA lesz. Már kora reggel a legjobb helyeket próbálják lefoglalni, hogy aztán egész nap gondtalanul lehessen lubickolni.

 

 

Birka- és Slambucfőző Örömnap

oromnap plakat kep másolataSzombaton ismét megrendezik a hajdúszoboszlói repülőtéren a Birka- és Slambucfőző Örömnapot.

 

 

Részletes program a plakáton:

 

Széleskörű szakmai kihívásoknak kell eleget tenniük a bíróságoknak

strasbourgi birosag donteseEredményes volt a Debreceni Ítélőtábla ítélkezési tevékenysége 2015 első félévében– mondta a Debreceni Ítélőtábla elnöke, a Debreceni Törvényszékkel rendezett közös sajtótájékoztatón.

 

 

 

 

Ünnepi programok szeptember 2-án

hajduk másolataA lovashajdúk Szoboszlóra telepítésének 409. évfordulója alkalmából rendezett városi ünnepség programja.

 

 

 

Ukrán gyerekeket látott vendégül 1 hétig Hajdúszoboszló

IMG 1795 másolata 3Augusztus 2-től 9-ig Kárpátaljáról, 33 gyermeket és 6 kísérőt látott vendégül városunk. A képviselőtestület korábban úgy döntött, hogy az Ukrajnában dúló háborús körülmények között élők megsegítésére elkülönítenek 1 millió forintot.

 

 

   

Ambrózia Hastánc Vonulás és Fesztivál

IMG 5075-065Ez a fesztivál, szintén egy múlt heti remek esemény volt városunkban. Augusztus 15-én, 18 órakor indult a csoport a Hősök terétől és vonultak végig a Szilfákalján teljes harci díszben, a városunkban tartózkodó vendégek legnagyobb örömére.

 

   

Átadták a Rákóczi játszóteret!

DSCN0027-001Már egy hete, hogy a legkisebbek birtokba vehették a Rákóczi út végén épített játszóteret. A város megközelítőleg 10 millió forintot biztosított a létesítményre.

 

 

   

Porszemes ajánlás

Lilla zászlóval-006Egyesületünk az ünnepi hosszú hétvégére egy rövid videóval készült, melyet szeretettel ajánlunk mindenki figyelmébe! A Szoboszlói Színes stábja által rögzített képeket, drónos felvételeket a Magyar Mise zenéjére raktuk össze és hűek voltunk önmagunkhoz, a szép pillanatok közé csempésztünk némi humort is!

 

 

 

   

Városi ünnepség, augusztus 20-án Hajdúszoboszlón

IMG 5710-001Nem volt ez másképp nálunk sem, mint az ország többi városában, szinte égész nap esett az eső. A szervezők próbáltak biztosra menni és az ünnepség helyszínét megváltoztatták. A Fesztivál Tér-t bérlő Kolozsvári Csaba a sörsátorba befogadta a rendezvényt, így nem kellett bőrig ázva, ernyők alatt hallgatni a beszédet és az azt követő műsorokat.

 

   

2. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)