Payday Loans
2024 május 02, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Győztesek köszöntése a Thökölyben

DSCF4148A Thököly Imre Kéttannyelvű Általános Iskolában megéri jól tanulni. A tanulmányi és sport versenyek győzteseit ugyanis évek óta hatalmas ünnepség keretében köszöntik. Dicsőség lista, fotózkodás a főfal előtt és igazi svédasztalos fogadás, mint a nagyoknak.

 

 

Az intézmény munkatársai jól kitalálták és bejött! Vevők rá a gyerekek! Sikk részt venni az ünnepségen és mivel ezt ki kell érdemelni, meghatározza az egész éves munkát. Csak az vehet részt rajta, aki városi versenyen első, megyein első három, országoson pedig kiemelkedő helyezést ér el. Az ilyen eredményekért pedig küzdeni kell!  Tanárnak, diáknak és szülőnek egyaránt.

DSCF4175A Thökölyben idén a tanulók egy harmada vett részt a Győztesek köszöntésén.  Ez azt jelenti, hogy a 2010-2011-es tanévben minden harmadik gyermek kiváló teljesítményt nyújtott a sikeres iskolában. A jó tanuló, jó sportoló tanulók száma egyébként évről évre egyre nő, ezért az iskola vezetői már most azon gondolkoznak, hol lehetne ideális helyszínt találni a népszerű programnak.

A Győztesek köszöntését évek óta az iskola két alapítványa finanszírozza, melyről később bővebben is írunk. Most közkívánatra jöjjenek a képek, melyeket már sokan kértek a mai nap folyamán.

 

A győztesek teljes névsora letölthető ide klikkelve! 

 

 

További képekért klik IDE! 

Hozzászólások   

 
+2 #1 Guest 2011-06-10 15:56
nagyon sok szeretettel gratulálok a győztes gyerekeknek!:)
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)