Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

FELHÍVÁS!

majorette_logo_1HajdúszoboszlóiMazsorett Együttesért Alapítvány Felhívása

 

2011. május 14-15.-én, Szegeden a Magyar Majorette Szövetség által rendezett XI. Országos Bajnokságon - ahol 23 magyar település táncosai, valamint Ukrajnából és Szlovákiából érkezett versenyzők vettek részt – a Hajdúszoboszlói Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár Mazsorett Együttese 23 versenyszámban indult. Minden idők legjobb eredményét elérve, 13 versenyszámban kvalifikálták magukat a horvátországi Porecben   2011. augusztus 26-28.-a között megrendezendő Európa Bajnokságon való részvételre.

36 lelkes lány, akik a múlt év szeptembere óta azért dolgoztak és vállaltak nagyon sok munkát, hogy álmuk teljesüljön, most az Alapítványon keresztül fordulnak Önökhöz, Hajdúszoboszló vállalkozásaihoz a támogatásukat kérve! A fenntartói támogatáson felüli, mintegy 1,6 millió - gyerekenként 45 ezer  - forintos saját hozzájárulás igen jelentős - sokak által vállalhatatlan - anyagi terhet ró  szülőkre, az együttes tagjaira.

Közhasznú Alapítványunk – megköszönve az eddigi adományokat – továbbra is a támogatók sorába hívja azokat a vállalkozásokat, vállalkozókat és magánembereket, akiknek fontos a gyerekek öröme, sikere, akik fellépéseikkel színesítik a város kulturális életét, eredményeikkel  öregbítik hírnevét.

Tisztában vagyunk azzal, hogy mind a magánemberek, mind a vállalkozások anyagi lehetőségei  korlátozottak. Ezért az Alapítvány és az Együttes minden kis adománynak örül.

LEGYEN ÖN IS TÁMOGATÓJA ÉS RÉSZESE AZ EGYÜTTES SIKEREINEK!

KÉRJÜK, ANYAGI HOZZÁJÁRULÁSÁVAL SEGÍTSE ELŐ, HOGY AZ EGYÜTTES

RÉSZT TUDJON VENNI A MAZSORETT EURÓPA BAJNOKSÁGON!

 

TISZTELT VÁLLALKOZÁSOK, HAJDÚSZOBOSZLÓI LAKOSOK!

Köszönjük, hogy végig olvasták felhívásunkat!

Amennyiben lehetősége van, hogy az Alapítványon keresztül támogassa a Hajdúszoboszlói Mazsorett Együttest, az alábbi elérhetőségeken jelezheti azt.

Telefon: 06-30/335-9839; 52/ 270-265  •  E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ;

Székhely: Hajdúszoboszló, Szilfákalja u. 18/c.

Adományát a 11738084-20028022 számlaszámra az OTP városi fiókjában fizetheti be.

Köszönettel az Együttes tagjai nevében is:

Darabos János a kuratórium elnöke

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)