Payday Loans
2024 május 03, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Anyák napi divatbemutató Hajdúszoboszlón

P1160046A Rock Caféban a Porszemes gyerekek és lelkes társaik remek divatbemutatót tartottak. Bár a csapat még nem próbálta ki magát ebben a műfajban, tetszett nekik a feladat és úgy döntöttek, folytatás következik, csak egy kicsit több próbával!

 

 

A tehetséges fiatalok május elsején bebizonyították, hogy nem csak a tanuláshoz és a lovakhoz értenek. A lovastorna csapat minden tagja profi manökenként vonult a színpadon, Kovács Máté pedig, Winston társaként óriásit alakított, mint műsorvezető.

DSCF2756

Persze voltak igazi profik is a showban, akik már tudatosan készülnek a kifutóra. Lépéseik, mosolyuk elárulta, hogy fiataloknak tetsző dolog divatbemutatósat játszani, mely elfoglaltság annyira nem is játék! A színpadi mozgás ugyanis magabiztosságot, önbizalmat ad, ami manapság elég nagy kincs.

 

További fotokért klikk IDE! 

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 03., péntek, Tímea és Irma napja van. Holnap Mónika és Flórián napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)