Payday Loans
2024 május 18, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Vandálok jártak a szoboszlói utcákon

DSCF2301Olvasóink hívtak minket fotózni csütörtök reggel a József Attila utcára, mára pedig az is kiderült, nem csak a kukák voltak útban a „kedves kis társaságnak”. A Harangháznál is vandálkodtak és a Szent Erzsébet utcán a kis fák körül széttörték a tartószerkezetet.

 

 

DSCF2295

A csapat minden bizonnyal az éj leple alatt érezte magát ennyire erősnek, talán a kezdődő tavaszi szünetet ünnepelték, az pedig csak feltételezés, hogy mindhárom helyszínen ugyanazok díboltak. Az viszont biztos, egyre több kárt tesznek minősíthetetlen magatartásukkal a városnak. Egy csapat, vagy mindig más, gyakorlatilag nem számít, a kár több tíz, de inkább százezer forint.

DSCF2297

A táblaberúgós vagányokat egy hajdúszoboszlói lakos segítségével fogták meg, a Szent István parkból azonban simán vitte az aljas tolvaj a gyermekhintát.

Csütörtök hajnalban többen mondták, hogy hallották a hangoskodást, de nem mertek ki sem nézni az ablakon.

Kedves Szoboszlóiak! Nem is kell nagyon bátornak lenni, csak tárcsázni időben az 558-510-es telefonszámot és bemondani a pontos címet. Bízunk benne, hogy a rend őreinek ennyi segítség pont elég az eredményes munkához!

Az elkövetőknek pedig többek szerint egy kis közmunka járna. Értékben mondjuk az általuk elkövetett kár tízszerese, mert megérdemlik. Mi már a jelszót is tudjuk: Közmunka, mert megérdemlem!

DSCF2299

 


DSCF2302

DSCF2295

Szoboszlói Színes–  Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

Hozzászólások   

 
+3 #3 Guest 2011-06-15 22:28
Hát, igen. A gond csak az, hogy ezzel, az egész fiatalságot lejáratják. Sajnos ezek miatt a vandálok miatt, általánosítani fognak minden fiatalt. Én 18 éves vagyok, de nem tudom megérteni, hogy ennek mi értelme van. Szerintem nem vagány, hanem gusztustalan... A rendőrséget pedig igenis értesíteni kell, mert csak ők tudnak tenni ez ellen. Jó lenne, ha többet járnának eldugott helyeken, kis utcákon a rend őrei, hogy minden ilyen ügyre fény derüljön.
Sok sikert! Reméljük nem lesz több ilyen eset. :sigh: :cry:
 
 
+3 #2 Guest 2011-04-26 20:37
mostanság a virágokat is letépik, szétdobálják és összetapossák. mi értelme van ennek? az ilyen emberek létezése is az értelmetlenség homályába vész... az ilyesmi egyáltalán nem vicces és nem vagány, nem is mondom meg, mit csinálnék legszívesebben ezekkel a vandálokkal - gondolom, fiatalokkal...
 
 
+3 #1 Guest 2011-04-24 13:55
FELHÁBORÍTÓ!!!
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)