Payday Loans
2024 május 18, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Turizmus bál Hajdúszoboszlón

kisA Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete, valamint a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében valósult meg március 18.-án az I. Hajdúszoboszlói Turizmus Bál. A turizmusban, vendéglátásban dolgozó szakemberek a Mátyás Király Gyógyszállodában találkoztak a- hagyományteremtő rendezvénynek szánt -kora tavaszi színpompás eseményen.

DSC_0310

A vendégeket Máté Lajos  önkormányzati képviselő a Turisztikai Bizottság és a HVE elnöke köszöntötte, majd Katona Ilona, a Magyar Turizmus Zrt. Regionális marketingigazgatója, Dr. Sóvágó László, Hajdúszoboszló város polgármestere, valamint Miklóssy Ferenc a HBKIK elnöke és Rideg Csaba szállodaigazgató-házigazda üdvözölte a bálozókat.

DSC_0332

 


kiskpA báli díszvacsorát és gazdag programot a HVE által alapított Kopa-díj átadása követte, melyet Istók Csaba, az Egyesület korábbi elnöke vehetett át. A résztvevők magas száma és a kiváló hangulat egyszerre sugallta a turisztikai szolgáltatók összefogását és összetartozását, melyre a város jövőbeni sikereit alapozni lehet. A szervezők bíznak abban, hogy a Turizmus Bál a következő években is méltó eseménye lesz a hajdúszoboszlói turisztikai szakmának, egyszersmind a szezon rangos nyitó rendezvényévé válik.

 


DSC_0365

 


Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

Hozzászólások   

 
+4 #7 Guest 2011-03-28 20:07
Kedves Lajos!
Válaszát köszönöm!
 
 
-9 #6 Guest 2011-03-28 19:32
Köszönöm szíves érdeklődésüket!
Kedves Ariel,
a Pávai- díjat nem a HVE, hanem Hajdúszoboszló városa adományozza, Képviselőtestül eti döntés alapján.
Kedves Zoltán,
Ne vegye rossz néven, de engedtessen meg egy szakmai szervezetnek, hogy az általa alapított díjjal annak a kollégának a tevékenységét ismeri el, akinek személyével tagsága teljes mértékben egyetért! Nem mellékesen Rápolthy Pisti volt az első 1997-ben, aki megkapta a KOPA-díjat. De van egy ötletem: Lépjen be a Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesületébe, így legközelebb az Ön véleményét is figyelembe tudjuk venni a döntésnél!
Maradok tisztelettel.
 
 
+8 #5 Guest 2011-03-28 17:04
Nekem nincs semmi bajom Istók Csabával, de ha őt jutalmazzuk akkor valami más nevet kellene adni a díjnak hisz Kopa bácsiról mindenkinek a vendéglátás a felszolgálás jut eszébe, és neki ehhez nem túl sok köze van. Ezt nem sértésnek mondom, de ő egy szállodai szakember, és nem vendéglátós.
A Kopa-díj olyan emberhez illik a aki ma is közvetlenül, aktívan részt vesz a vendéglátásban a vendégek megnevettetéséb en. PL.: Kálmán Zoltán, Rápolthy István.
 
 
+3 #4 Guest 2011-03-28 16:51
Akkor mért nem Pávai-díj,hisz ha valaki akkor Ő tette igazán mindnyájunknak és vendégeinknek Hajdúszoboszlót emlékezetessé.K opa bácsira asszociálva a "Jó minőségű" felszolgálásra és vendéglátásra gondolunk!:)Ami manapság hiány,ez tény!
 
 
+2 #3 Guest 2011-03-27 11:22
Köszönöm a választ!
 
 
-7 #2 Guest 2011-03-26 23:22
Valóban, Ő felszolgáló volt. Mégis, aki dolgozott vele, vagy ismerte, nem elsősorban ezt emeli ki. Sokkal inkább arra emlékszik, hogy mindent megtett a vendégekért. Mindíg arra törekedett, hogy emlékezetes legyen számukra Hajdúszoboszló és -ha tehetik- visszatérjenek ide. A KOPA-díj tehát több, mint egy szakmai elismerés. Az Egyesület tagsága olyan kollégának ítéli kétévente, aki nem csupán jó vendéglátós szakember, hanem tevékenységével követője KOPA örökségének is.
 
 
+3 #1 Guest 2011-03-26 20:15
KOPA bácsi ha jól tudom egy felszolgáló volt. Ha igen, akkor miért jutalmaznak vele olyan embert aki sosem volt az!? Nem értem.
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)