Payday Loans
2024 március 28, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Rendőrségi Hírek

rendormikulas_kicsiMikulás napján immár 14 éve szerződtetnek a hajdúszoboszlói kapitányságra, néhány órára egy hivatásost, aki természetesen nem büntet, csak ajándékoz és felhívja a figyelmet arra, hogy a KRESZ szabályokat illik betartani.

A rendőr Mikulások mindig jókedvűek és mindent rendben találnak. Szaloncukorral jutalmazzák a rendes vezetőket. Persze évekkel ezelőtt, amikor még a költségvetés nem volt ilyen szűkös, bizonyos esetekben osztottak virgácsot is, mostanra azonban leszoktak róla. Mikulás ruhában vagy a nélkül, a rend őrei, megtanultak elnézőek lenni, hiszen a politikusok a törvényalkotás terén egyáltalán nem dolgoznak a kezük alá.

rendormikulas_nagy

A szilveszteri csergetésre például, hiába készülnek egyre nagyobb létszámmal, a fiatalkorú petárdázókkal szemben gyakorlatilag tehetetlenek. A 18 év fölöttiek a durrogtatásért 150 ezer forintig terjedő pénzbüntetést kaphatnak, a fiatalabb korosztály azonban megússza egy kis ejnye-bejnyével, ami nem igazán igazságos, még anyai szemmel nézve sem. A petárdázás tehát tilos, mint ahogy az alkoholfogyasztás is közterületen, Szilveszter éjszakáján azonban más a helyzet, lehet egy kicsit lazítani, de semmiképp nem szabad randalírozni, szemetelni és eldobálni az üvegeket!

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)