Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Közös célok, sikeres együttműködés

DSC_0168Az elmúlt hétvégén romániai Bihor Megyei Rendőr-főfelügyelőség és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője értékelte a két rendőri szerv elmúlt évi együttműködését. A rendőri vezetők megállapodtak azokról a tervezett  feladatokról, amelyek messzemenőkig biztosítják a megnövekedett turisztikai célú látogatások biztonságát, előremozdítják az intenzívebb bűnügyi információcserét.

DSC_0170

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetése Hajdúszoboszlón ült egy asztalhoz a romániai Bihor Megyei Rendőr-főfelügyelőség delegációjával. Dr. Fekete Csaba r. dandártábornok és Bucur Adrian-Catalin r.ezredes értékelte az együttműködést. A két főkapitányság közötti szoros és példa értékű együttműködésnek köszönhetően tavaly több közlekedésbiztonsági ellenőrzésre is sor került. A nyári idegenforgalmi szezonban 2010-ben, már nem csak román rendőr teljesítettek szolgálatot Hajdúszoboszlón, de a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is szolgálatot teljesítettek a romániai szomszédos megye idegenforgalmi szempontból  jelentős helyein.

A két megyei főkapitányság új pályázatot nyújt be a „Korszerű Bevetésirányítás a Hajdú-Bihar-Bihor Eurorégió” projektre.

DSC_0206

A két főkapitányság megállapodott abban, hogy a közös járőrszolgálatok, a balesete-megelőzés, a határmenti kapitányságok hatékonyabb bűnügyi együttműködése érdekében idén is folytatni fogják a közös munkát.

Vezendi Jánosné r.őrnagy szóvivő

DSC_0362

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 19., vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)