Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Nyugdíjas Expo

HB7_2917Több ezer látogató, óriási érdeklődés Még a szervezőket is meglepte az óriási érdeklődés és a látogatók aktivitása, amely az I. Nyugdíjas Expót övezte az elmúlt hétvégén. A budapesti SYMA Sport- és Rendezvényközpontban november 20-22. között megtartott rendezvény az első olyan esemény a magyarországi kiállítási palettán, amely kifejezetten a szenior korosztálynak szól.

 

Kiállításunk nemcsak egyedülálló, de komoly hiányt is pótol, hiszen a cégek, a piaci szereplők többsége nem tekinti célcsoportjának az időseket - mutatott rá Galisz Tamás, a Nyugdíjas Expót szervező G-mentor Kft. ügyvezetője. Kezdeményezésünkkel rátapintottunk arra, hogy mennyire időszerű megváltoztatni a közvélekedést. Ezt mi sem mutatja jobban, mint az, hogy a kiállítási terület kilencven százaléka már júliusban gazdára talált, pedig csupán az idén februárban láttunk neki a szervezésnek. Az I. Nyugdíjas Expóra a három nap alatt több mint kilencezer érdeklődő érkezett. Az ebédidő és a vasárnap délelőtti órák kivételével folyamatos telt ház volt a csarnokban. A mintegy 1100 négyzetméteres kiállítási területen több mint száz kiállító várta a közönséget, még a galéria is megtelt. A látogatók számtalan ötletet találtak a szabadidő tartalmas eltöltéséhez. Bemutatkoztak „idősbarát” önkormányzatok, idősklubok és olyan szállodák az ország minden részéből, amelyek számára kiemelkedően fontos a nyugdíjas vendégkör. Megjelentek az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását szolgáló vállalkozások, az ingyenes egészségügyi szűrések előtt három napon át kígyózott a sor. A várakozók sem unatkoztak, hiszen a kiállítás sikeréhez a gazdag szórakoztató és kulturális programok, koncertek, néptáncműsor és a kvízjátékok is hozzájárultak, fellépett Kovács Kati, Oszvald Marika, Korda György és Balázs Klári. Rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk a kiállítóinktól is - mondta el Galisz Tamás.

Mindannyian hihetetlen érdeklődést, nyitottságot tapasztaltunk a nyugdíjasok részéről. Úgy vélem, kiállításunk bizonyította, hogy az idős korosztály jelentős fogyasztói réteg, amelyett érdemes az igényeikhez igazított ajánlatokkal, szolgáltatásokkal és programokkal megcélozni. Mi, a Nyugdíjas Expo szervezői természetesen tervezzük a folytatást nagyobb területen, több kiállítóval és látogatóval. A jövő évi Nyugdíjas Expo egyik igen látványos eleme reményeink szerint a Guiness-rekordok közé is bekerül majd...

 

kiallitas_nagykep

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)