Payday Loans
2024 május 18, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Mikulás járt december 4-én a szoboszlói úszóknál az Árpád uszodában

PC020578A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. 12 éve rendszeresen megrendezi december elején az egyesületben sportoló úszói számára a MIKULÁS NAPI GÁLÁT. Valamennyi gyerek a legfiatalabbtól a legidősebbig, a kezdőtől a legjobbig bemutatta úszástudását a szülőknek és hozzátartozóknak. Ez olyan esemény, ahol nem a stopperóráé a főszerep!

 

 

A bemutatót követően a legszorgalmasabb úszóversenyzők külön díjban részesültek. Az eltelt egy év alatt -2009 november 30 és 2010 december 1 kö-zött- a Ludmány házaspár 228 úszóedzést tartott a versenyzőknek. E hosszú időszak alatt 5 kiváló úszó egyszer sem hiányzott! A díjazottak névsora:

Varga Zsófia (Hőgyes Endre Ginázium), Kaluha Nadin Lilla (Debrecen, Tóth Árpád Gimnázium), Varga Péter (Hőgyes Endre Gimnázium), Tóth Csilla (Debrecen, Ady Endre Gimnázium) és Havasi Fanni (Thököly Imre Általános Iskola). A legszorgalmasabbak közül kiemelném Kaluha Nadin Lillát, aki tízedik éve hétköznapokon rendszeresen megteszi az Ebes (lakhely) – Debrecen (iskola) – Hajdúszoboszló (Árpád uszoda, edzés) – Ebes közötti utat. Nem mellesleg a többi úszókhoz hasonlóan, ő is a megye „jó tanulója – jó sportolója” címet már többször is elnyerte!

A díjátadás után a gyerekek által nagyon népszerű tombola húzás következett, sok humorral fűszerezve. A szerencsés nyertesek büszkék voltak a „kincseikre”.

A szórakoztató program végén pedig megérkezett a MIKULÁS! Főleg a kicsik óriási lelkesedéssel fogadták a nagy öreget, ja … és az ajándék csomagjait.

Szombat délelőtt jó hangulatban és vidáman távoztak úszóink és vendégeink a kellemesen eltöltött uszodai program után.

 

Ludmány László

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)