Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Szilveszter Szoboszlón

images

Az év legutolsó napján idén is sokan voltak a város főterén, ahol csergetés, tűzijáték és szilveszteri műsor várta az érdeklődőket. Az útbaigazító jelzőtáblák már kora délután mutatták, merre kell elkerülni a főteret, ahol a rendőrség és a polgárőrség 17 órától lezárta a forgalmat és átadta az aszfaltot a csergetőknek, akik kezükben karikással és kolompokkal űzték el a város felől a gonosz szellemeket.

Tzijtk_1

Amíg a tömeg a földről hangoskodott, addig a tűzszerészek a művelődési központ tetején hangoltak és csodálatos tűzijátékkal kápráztatták el a közönséget. A fények messzire ellátszódtak, sokan a meleg szobából, szálloda ablakokból gyönyörködtek a tűzijátékban. A csergetés évtizedek óta, a zenére komponált tűzijáték és szilveszteri program 2006 óta várja a vigadni vágyókat Szoboszlón. Még 2007-ben mínusz 7 fokban, Hevesi Tamás zenéjére táncolhattak az emberek, addig idén 14 fokkal melegebben szórakozhatott a több ezres tömeg Bagi Iván és Nacsa Olivér viccein.

Bagi-Nacsa_showV-Tech_Hajdszoboszln

A 2009 – es év utolsó koncertje a főtéren a V-Tech volt. A szilveszteri hangulat elmaradhatatlan kelléke a petárda. Hajdú-Bihar megyében összesen két sérüléssel járó baleset történt miatta, sajnálatos módon mindkettő Hajdúszoboszlón.

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)