Payday Loans
2024 május 17, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Bioétel és Borfesztivál - Képgalériával

DSC_0165Szeptember második hétvégéjén került megrendezésre a VIII. Bioétel és Borfesztivál, mely az előző évekhez hasonlóan, ismét óriási sikert aratott. Hajdúszoboszló az egészség fővárosa és a szlogen szerint: „Egészség és bor, e kettő itt összeforr”

Az idei fesztiválon, az előző évek gyakorlata szerint, igazi bio ételek kerültek az asztalokra, valódi bio alapanyagokból, melyeket a Biokontroll Hungária Kft munkatársai ellenőriztek.

Idén a leginkább bio étel, a derecskei Akácfa Vendéglő standján készült. Pápa Imre tulajdonos hét éve vendéglátós, azt mondja még csak  tanulja a szakmát. A fesztiválon  most vettek részt először és nyertek!

Beszélgetés közben Pápa Úr azt is elárulta, hogy Hajdúszoboszlón jó vendéglátósnak lenni!

A fesztivál legszebb standja címet ismét a Kemencés Csárda nyerte, és a fesztivál ételét is a Kemencés csapata csinálta, természetesen kemencében. A kisgömböc fesztivál siker lett!

A fesztivál bora az egerszalóki St. Andrea Szőlősbirtok 2007-es Egri Bikavérja lett, melyet egy aranyos sztori kapcsán, Áldás névre kereszteltek .

A három napos eseményen készült fotók megtekinthetőek a KÉPGALÉRIÁNKBAN!

Figyeljék holnap is oldalunkat, mert a Miki Mini Party képeivel jelentkezünk.

Hozzászólások

 
+2 #6 Guest 2010-09-18 12:03
Én is azt gondolom, hogy a nagy szamárságokat kidobja még a word is menet közben, de ebben egy-két vessző hiba, egybe és különíráson kívül nincs égbekiáltó hiba. Az a véleményem, örüljünk, hogy valaki(k) szépen, részletesen beszámol egy eseményről, ne keressünk a kákán is csomót! Legalább ők ott voltak...
 
 
+2 #5 Guest 2010-09-17 09:06
Manapság szinte mindenhol van helyesírás ellenőrző program. Nem nehéz használni őket.
Mondjuk ebben nem találtam égbekiáltó hibát.
 
 
0 #4 ubi40 2010-09-15 17:43
Ejnye Moli,kákán csomót kukkants be néhány komolyabb országos lapra aztán mazsolázzál.Tal án szerencsésebb lett volna,..Egri Bikavér nevezetű nedűje lett.További jó munkát és bocsi a kiigazításért.J a amúgy meg igen színvonalas volt a fesztivál.
 
 
-2 #3 Guest 2010-09-15 12:23
Kedves Moli!
Részletesebben is leirhattad volna.hogy mi a baj az "irományokkal", szerintem az irigység beszél belőlled, netán te is szakmabeli vagy? Itt az alkalom,hogy küldjél hireket,képeket ,videót a város életéről.Szerin tem nagyon érdekes bőséges az infirmáció a kép és videó galériáról nem is beszélne. GRATULÁLUNK!
 
 
-2 #2 Klari#cikk#4 2010-09-15 10:40
Kedves Molika!
De lehetne! Vállalod? Mondjuk a városért, hogy Te is tegyél valamit az asztalra! Persze csak ha tudsz magyarul és értesz a géphez és képes vagy egyszerre írni, vágni és még jó sok mindent csinálni, és mindezt persze fizetés nélkül, önként és dalolva. Mikor kezdünk? :lol:
 
 
+1 #1 Guest 2010-09-14 22:02
Kedves Klárika!
Nem lehetne, hogy az irományaidat, mielőtt közszemlére teszed, megmutatod valakinek, aki tud magyarul? :oops:
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 17., péntek, Paszkál napja van. Holnap Erik és Alexandra napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)