Payday Loans
2018 április 23, hétfő
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Gyűjtést szervez és önkénteseket vár a Vöröskereszt

MVK1Orvosokat, mentősöket, védőnőket, szociális munkásokat, laikus elsősegélynyújtókat és segítőket hív önkéntesei közé a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete. A cél a Debrecenben tartózkodó menekült emberek megsegítése és a zsúfoltság következményeinek megelőzése.

 

Önkéntes szakemberekre és önkéntes segítőkre van szükség a menekültügyi humanitárius szolgálathoz Debrecenben. A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete ezért önkénteseket toboroz; orvosokat, mentősöket, szociális munkásokat, védőnőket, egészségügyi dolgozókat, orvostan-, mentőtiszt-hallgatókat, egyetemistákat, laikus elsősegélynyújtásban jártas és legjobb tudásukkal, képességeikkel segíteni akaró civileket hív. A migráns emberek és családok átmeneti itt tartózkodásával járó szenvedés enyhítése, és a napokban kialakult zsúfoltság következményeinek a megelőzése a cél.

A jelentkezőket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímen, a szervezet Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/hajdubiharmegyei.voroskereszt) vagy munkaidőben a 52/ 531-427-es, a 70 933 8533-as telefonszámon, és személyesen a megyei irodában (Debrecen, Simonffy utca 44.) várják a vöröskeresztes munkatársak és önkéntesek. A feladatokat a szaktudást, egyéni képességeket, szándékokat egyeztetve osztják ki, és nyitottak a szakemberek és segítők ötleteire is.

Debreceni MenekülttáborVK

Menekülteknek gyűjt a megyei Vöröskereszt

Takarót, élelmiszert, ásványvizet gyűjt a Debreceni Menekülttáborban tartózkodó migráns embereknek, családoknak, gyermekeknek a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete.
Fekvőalkalmatosságokra, takarókra, plédekre, hálózsákokra és a zsúfoltság gondjait enyhítő adományokra van szükség Debrecenben, hiszen az átmenetileg a helyi Befogadóállomáson tartózkodó menekült emberek száma hirtelen megnőtt. A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete gyűjtést hirdet, hogy – társszerveivel együtt – enyhítse a migráns emberek, gyermekek, családok szenvedését.
Étel, ital, takaró
Kéri a segíteni vágyó embereket, hogy aki teheti, az előbbieket és szénsavmentes ásványvizet, azonnal fogyasztható élelmiszert (kekszet, bébiételt, gyümölcsöt), pelenkát, cumisüveget, tápszert hozzon a Vöröskereszt megyei irodájába (Debrecen, Simonffy utca 44.) hétfőtől péntekig 7.30-16.00, pénteken 7.30 és 14.40 között. Akinek nem felel meg ez az időszak, kérjük, az 52/ 531-427-es telefonszámon egyeztessen munkatársainkkal.

Debreceni MenekülttáborVK2

MVK2

rajz.femina.hu

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Színes

Kiss Klára - Tel.: +36 30 299 8921, Buzási László - Tel: +36-30 773 0781

E-mail: szoboszloiszines@hotmail.com - szoboszloihirek@t-online.hu

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Gorkíj utca 2.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)