Payday Loans
2024 március 19, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Nílus kiszagolta a tolvajt

IMG 9261 másolata-001A hajdúszoboszlói rendőrök szolgálati kutya segítségével azonosították, majd elfogták azt a nagyhegyesi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy házba.

 

 

Szombaton délelőtt a repülőtéren rendezett örömnapon láthattunk egy rendőrkutyás bemutatót, ahol mindenki meggyőződhetett arról, hogy ezek a speciálisan kiképzett kutyák milyen ügyesek és engedelmesek a gazdájuk parancsára. Akkor még nem tudtuk, hogy az egyik rendőrkutya vasárnap este már élesben is bebizonyítja képességét és rátermettségét. Nílus percek alatt megfogta a tolvajt.

IMG 9258-001

Nílus a főnökével, a szombati bemutatón

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nagyhegyesi nő 2015. szeptember 6-án 22 óra körüli időben bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy a szomszédos, lakatlan családi házban fényt lát. A rendőrök a bejelentést követően a helyszínre mentek, ahol betörésre utaló nyomokat találtak és megállapították, hogy a házból eltulajdonítottak egy keverőtárcsás mosógépet. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság munkatársai adatgyűjtést végeztek és szolgálati kutyát alkalmaztak. A Nílus névre hallgató eb szagot fogott, amelynek eredményeként megtalálták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható K. Lászlót. A nyomozók a 38 éves férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

IMG 9261 másolata-001

 Nílus

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)