Payday Loans
2024 április 27, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Közúti ellenőrzés Húsvétkor Hajdú-Bihar megyében

150x150A közúti balesetek megelőzése, a jogsértő járművezetők kiszűrése, valamint a forgalom folyamatosságának biztosítása érdekében a hajdú-bihari rendőrök 2015. április 2. és 6. között közúti ellenőrzést tartanak.

 

 

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2015. április 2. és április 6. között közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartanak, amely elsődleges célja az ittas állapotban és a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt történő járművezetők kiszűrése, a forgalom folyamatosságának biztosítása és a közúti balesetekek megelőzése.

Az ellenőrzés a gépjárművezetők mellett kiterjed a közúti közlekedésben résztvevő kerékpárosokra is, amelynek során a rendőrség kiemelt figyelmet fordít a személygépjárművek, motorkerékpárok és kerékpárok műszaki állapotára, az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, szabályszegő gépjárművezetők és kerékpárosok kiszűrésére, továbbá a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére.

Az elmúlt időszak tapasztalatai szerint Húsvétkor az utak zsúfoltabbak az átlagosnál, ezért kérünk minden járművezetőt, hogy türelmesen, a szabályokat betartva közlekedjenek és nagyobb menetidővel számoljanak.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság mindent megtesz annak érdekében, hogy a közúti ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, kiszűrése, illetve megakadályozása.

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket és balesetmentes közlekedést kíván a

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság – Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság!

DSC 0002

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 27., szombat, Zita napja van. Holnap Valéria napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)