Payday Loans
2024 május 05, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Biztonsági intézkedések Debrecenben és Hajdúszoboszlón

IMG 7387-008A helyi körzeti megbízottak 2015. január 6-án 13 óra 25 perckor Debrecen, Császár Péter utcán található romos háznál tartottak ellenőrzést, mivel tudomásukra jutott, hogy ott egy hajlék nélküli személy tartózkodik. A rendőrök a romos, fűtetlen épület egyik szobájában megláttak egy földön fekvő férfit, aki bár be volt takarózva, mégis annyira fázott, hogy reszketett.

 

A rendőrök az 54 éves férfit felsegítették és részére védőitalt kínáltak, valamint biztonsági intézkedés keretében értesítették a mentőszolgálat munkatársait. A mentők megvizsgálták a férfit és megállapították, hogy erősen kihűlt állapotban van, ezért további ellátása érdekében bevitték a kórházba.

IMG 7385-006A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét 2015. január 6-án 20 óra 15 perc körüli időben egy állampolgár telefonon arról értesítette, hogy Hajdúszoboszló, Pityeri dűlőben egy férfi fekszik a földön, aki nem tud felállni. A rendőrök bejelentést követően azonnal a helyszínre siettek, ahol a magatehetetlenül, hóban fekvő férfit felsegítették. A helyi lakos elmondta a rendőröknek, hogy miközben a csúszós úton hazafelé tolta a kerékpárját, elesett. A hajdúszoboszlói járőrök a 29 éves férfit beültették a szolgálati gépkocsijukba és a biciklijével együtt elvitték az otthonába.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

 

IMG 7387-008

IMG 7386-007

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 05., vasárnap, Györgyi napja van. Holnap Ivett és Frida napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)