Payday Loans
2024 május 18, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Halálos baleset Nádudvaron

DSCF5287Gyermek vesztette életét Nádudvaron, a Fő és az Úttörő utcák kereszteződésében. Édesanyját súlyos sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba.

 

Délelőtt 9 óra 45 perc körüli időben a Hajdú-Bihar MRFK Sajtószolgálatának információi és a helyszínelő hajdúszoboszlói rendőrök szerint egy teherautó az Úttörő utcára akart balra bekanyarodni, amikor összeütközött vélhetően a járdán haladó, az autónak balról érkező édesanyával és a gyerekülésben ülő kislányával.  A teherautó maga alá temette a biciklit a kislánnyal és az anyukával együtt. Az édesanyát súlyos sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba, a kislányon a mentősök már nem tudtak segíteni. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.  Az eddigi ismeretek alapján az édesanya a közelben lévő bolt irányából

a járdán haladt, de még nem tudják, hogy kerékpározott, vagy tolta biciklijét. A nádudvari vállalkozó, aki a teherautót vezette nem volt ittas.  A Csukáskertben és a környéken lakók nem értik, hogy történhetett a baleset, hiszen azon a szakaszon széles az út, a kereszteződések jól beláthatóak.

 

Hozzászólások

 
0 #4 Guest 2012-03-12 13:43
Hát én ismerem az anyukát is meg a gázolót is. A baleset óta majdnem letelt két év és a gázoló egy kis háziörizeten kívül plusz a vezetői engedély elvételen kívül semmit sem kapott. Az anyuka szerencsére újra babát vár
 
 
+5 #3 Guest 2010-06-17 13:44
Ha ez igaz, hogy telefonált akkor remélhetőleg az sújosbító cselekménynek veszik a bíróságon. Minimum 10 évet is rásóznék a sofőrre. A börtönben sem kedvelik a gyermekbántalma zókat. Ez is annak számít bár nem szándékos, de megölt egy pici életet. Állítólag a babán keresztülment a teherautó. Szegény kicsi testből nem sok maradt. Őszinte részvétem a családnak. :sad:
 
 
+7 #2 cantona.kl 2010-05-22 05:46
Állítólag épp telefonon beszélt a sofőr! Ha ez igaz, akkor azt kívánom neki, hogy élete végéig, mindennap lássa a kis csöppséget maga előtt!
Minden részvétem a családnak!
 
 
+8 #1 Guest 2010-05-18 21:57
A kislány még csak két éves volt! Egész nap erre a szörnyű balesetre gondoltunk. El sem tudjuk képzelni mit érezhet az anyuka és az apuka! Öszinte részvétünk a gyászoló családnak!
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)