Payday Loans
2024 május 18, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Segítség a virágültetéshez

fold2Bár a hétvégi időjárás nem kedvez a virágosításnak, a hét elején azért volt rá lehetőség, hogy szebbé varázsoljuk kiskertünket, legyen az földön vagy a levegőben, azaz például egy erkélyen, vagy csak egy emeleti ablakban.
 

Az elmúlt évek alatt jól megfigyelhető volt, hogy melyik társasház, hogyan szépíti környezetét. Vannak igazán lelkes lakóközösségek, ahol minden lakás ablakában és teraszán gyönyörű virágok pompáznak. A szép látvány nem csak az ott lakóknak szerez örömöt. Egy muskátlis, színes virágos erkélyen megakad a szeme mindenkinek.

fold4A virágos házak lakói a város több pontján örömmel fogadták a VGZRt. segítségét. A cég eddig is ügyesen gazdálkodott a zöld hulladékkal, melyből komposztot készített. Az első időszakban a város parkjaiban és a temetőben hasznosították az értékes anyagot, 2009-ben pedig már azoknak is adtak belőle, akik a cégtől vásárolják a hulladékszállítási szolgáltatást. Tavaly először a második félévben, a  családi házak lakói zsákokban kapták a komposztot, melyet jegy ellenében lehetett átvenni és jutott belőle a konténeres társasházak lakóinak is. A szakemberek idén a virágültetés idejére szervezték a komposzt kiosztását. Több napon keresztül, összesen 12 traktoros pótkocsival szállítottak komposztot a városközpont több pontjára.  A virágültetéshez nélkülözhetetlen anyagot  szívesen fogadta a lakosság, melyet azért keverni kell valamilyen virágfölddel a szép és tartós virágzás érdekében!

 

 

 

Szoboszlói Színes– Kiss Klára –

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)