Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

II. Rock Cafe Majális

majalis13Hajdúszoboszlón az első májusi hétvégén, több helyszínen is rendeztek  programokat. A legszínesebb majálist a Rock Cafeban tartották, az esemény fő szervezője idén is Káposztás Gergely volt.

 

Először nézzék nagy vonalakban mi is történt szombaton egész nap a Rákóczi utca derekán. Aztán ha utolérjük magunkat a hétvégi hajtás után terveink szerint leülünk Gergővel átbeszélni az eseményeket.

majalis11A reggeli köszöntő után gyermekvilág várta a legkisebbeket, majd tíz óra magasságában, ahogy a fürdőnél végeztek a mazsorettesek átvonultak a Rock Cafeba és fergeteges műsort adtak.  Kicsik és nagyok kihozták magukból a maximumot, mamák, papák és a nézők óriási tapssal jutalmazták Genschorek Katalin tanítványait.

majalis19A mazsi-show után a Szabó-Bali páros lépett színpadra és remek dalokkal szórakoztatták a nagyérdeműt. Zenéjük aktívan segítette a főzőversenyre jelentkezett részvevőket, akik közül többen, például ízvilág szempontjából,  megdöntötték saját egyéni rekordjukat.

majalis17Az verseny győztese Macza reméljük, hamarosan elárulja a csodareceptet, mely után mindenki megnyalta mind a tíz ujját.

Ebéd után a Bárdosban működő musical csoport lépett fel, akikről szintén önálló cikkben szeretnénk beszámolni, hiszen munkájuk egyedülálló, teljesítményük tökéletes. Nem véletlen kerültek elő a papírzsepik a Bali tanár úr és Zsani által előadott Légy jó mindhalálig című darab egyik dala közben.

A legtöbben minden bizonnyal az esti koncerteken voltak. Először hazai tehetségek, a Rosszcsont és a Promiseland, majd a nagy sikerű Zorall lépett a színpadra.

Nézzék az eseményen készült fotókat KÉPGALÉRIÁNKBAN és keressék honlapunkon a majális későbbi írásait!

 

 

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Fotó: Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 19., vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)