Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Ismét elcsíptünk egy e-mail levelet

polgi kicsiPolgármesterünk a mai napon levelet írt Felcsút polgármesterének, Mészáros Lőrincnek. Mint megtudtuk, nem reménykedik abban városunk vezetője, hogy erre valaha válasz érkezik. Minden esetre humorérzékből kiváló. Most közreadjuk a levelet teljes terjedelmében, mivel ismerjük a feladót is, és a címzettet is, ha netalán az ügyészség ezt is vizsgálná. Polgármesterünk nem valószínű, hogy később letagadná a levél létezését.

 

 

 

 

Ime a vágatlan levél:

E levél a képzelet szüleménye.


Mészáros Lőrinc polgármester úr részére
Felcsút
Tisztelt Polgármester Úr!


Jártamban-keltemben sok gazda megkérdezi tőlem, hogyan kell állami földet szerezni, mert ők is próbálták már, kevés sikerrel. Ön viszont jól érthet ehhez - holott a szakmája gázszerelő - hiszen Fejér megyében már 1010 hektárnyi területet szerzett. Hogyan tudok segíteni gazdáinknak, mire figyeljenek, hol tekinthetik meg a pályázatok értékelését, van e helye jogorvoslatnak? Esetleg a falu szülöttétől, Orbán Viktortól is vannak információi? Egyébként is irigylem Önt, egy 1831 főt számláló faluban stadiont építenek /elférnek benne/, fociakadémiájuk lesz, sőt hallom, kisvasútjuk kiemelt állami beruházásnak minősül, 600 milliót kapnak. Sikereihez gratulálok, van mit tanulnom Öntől, ezért is várom segítő sorait.
Tisztelettel:
Sóvágó László Hajdúszoboszló polgármestere

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

Hozzászólások   

 
-9 #5 Sóvágó 2013-10-21 14:30
Nem "osztottam ki",továbbra is tartom magam ahhoz,hogy egy vita akkor hiteles,ha mindkét félről tudjuk,kicsoda. Rólam tudják,önről nem,hisz Kovács Gábor sok él a városban,ráadás ul eddig csak "Gabi" volt.Hogy a regisztrációkor mit adott meg,nem tudom,de véleményünkért a "felelősséget" az olvasók előtt kell vállalni.Hogy a szoboszlóiszíne s az én nyílvános fecebook oldalomról mit említ,az nem az én felelősségem.Ja vaslom zárjuk le azzal az ügyet ,magam részéről jószándékát kétségbe nem vonva,hogy ígéretéhez híven fogadóórámon felkeres,ahol beszélgethetünk a város ügyeiről.
 
 
+17 #4 Gabi 2013-10-21 13:21
Előző hozzászólásombó l kimaradt, hogy nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy személyesen fogad, ígérem, élni fogok vele.
 
 
+17 #3 Gabi 2013-10-21 13:20
Tisztelt Polgármester Úr!
Ugyan egy közszereplőnek jobban kell bírni a kritikát! :)Hogy szokták mondani a "sas nem kapkod legyek után"? Nagyon megtisztelve érzem magam, hogy személyesen válaszolt, de nem gondoltam, hogy egy magát demokratának valló polgármester éppen a szoboszlai szabad szólás és véleménynyilván ítás zászlóshajójána k tartott Szoboszlói Színesen oszt ki arról, hogy csak akkor nyilváníthatok véleményt, ha a nevemet, címemet is megírom. De úgy látom, hogy forró drót lehet a Színes és a Polgármester Úr között, és nincsen szó "elcsípett e-mailről", ami előzetesen a facebookon is megjelent.
Csak éltem egy alapvető emberi jogommal, egy helyen ahol hozzá lehet szólni, és a regisztrációkor természetesen megadtam a nevemet. Ilyen ez a filmszakma, polgármester úr! Üdvözlettel: Kovács Gábor
 
 
-1 #2 Sóvágó 2013-10-21 07:42
Kedves Gabi! Minden hajdúszoboszlói val kész vagyok a párbeszédre,meg alapozott kritikát is természetesnek tartok.Úgy gondolom viszont,joggal elvárható,hogy teljes nevünket és lakcímünket használjuk,mert így láthatják az olvasók,hogy ki van a hozzászólás mögött.Beazonos íthatatlan módon könnyű írni.Egyébként nincs vágott és vágatlan levél.Akár el is küldhetném,semm iféle "tökösség" nem kell hozzá.Választ nem kapnék,mert ugyan mit is írna.Talán ezt : a hatalom kiszolgálásáért kaptam. Várom névvel és lakcímmel ellátott építő kritikáit,sőt szívesen fogadom irodámban.
 
 
+8 #1 Gabi 2013-10-19 09:27
Miért van vágott verzió is? :D
Miért így üzenget, meg hogy képzelet szüleménye? Akkor lenne tökös gyerek, ha elküldené pecséttel is...
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)