Payday Loans
2024 május 03, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Életveszélyesen megverte másfél éves nevelt kislányát-FRISSÍTVE

150x150A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - őrizetbe vétele mellett - K. Gábor 29 éves hajdúszoboszlói lakos ellen.

 

 

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013. augusztus 24-én a délutáni órákban lakásán bántalmazta másfél éves nevelt kislányát, akihez aztán orvost hívtak. A mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a gyermeket, ezután az orvosok értesítették a rendőrséget. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki.

K. Gáborral szemben a további eljárást a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, és egyben előterjesztést tesz a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.


Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság


FRISS!

Most a déli órákban, a Szoboszlói Színes és a TV-2 stábja, egyszerre érkeztünk a helyszínre és próbáltunk a Médy I. utcában érdeklődni az eset körülményeiről. A szomszédokat is teljesen meglepte az eset, volt aki azt mondta, hogy egyáltalán nem ilyen embernek ismerték a Gabit, de mindenkit nagyon felháborított a történet. Az utcabeliek elmondása alapján, késő délután kb.fél hat, és hat óra között egymás után érkeztek a mentők, gyermekmentők, rendőrség. A nyomozók késő estig helyszíneltek, a másfél éves kislány állapota továbbra is életveszélyes.

IMG 3526-003

IMG 3524-001

IMG 3527-004

IMG 3525-002

IMG 3529-006

 

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)