Payday Loans
2024 május 02, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Nem tudtam felállni!

logoMegígértem, hogy végre írok az oldalról, melyet mindenki elérhet a mienkről. Megálmodóját azt hittem jól ismerem, hiszen hosszú időn keresztül, még a tv-s időkben közös műsort csináltunk. Egyik kedves anyuka mondásával, már akkor összefújt minket a szél, aztán szünet és most ismét találkoztunk. Tanácsot kértem és be kell vallanom őszintén, sokkal többet kaptam!

 

 

Ezek után talán illene elárulnom hol is kalandozok, már órák óta. Az Artemisz Műhely honlapján,(www.artemiszmuhely.hu) ahonnan eredetileg csak egy rövid kis ajánlót szerettem volna átvenni, aztán ott ragadtam. Persze tudom, az emberek már nem szeretnek sokat olvasni, tehát ha el akarok érni bármit is, röviden és tömören kell fogalmaznom. Az asztrológus oldalán természetesen a Jövőképünk érdekelt a legjobban, hátha a csillagok tudója valami fondorlatos, több ezer éves módszerrel ki tudja számolni, kire érdemes szavazni a közelgő választások során. Lépésről lépésre haladtam.  Bogár László: Nemzet-Porgramja után elkezdtem falni a betűket, aztán jött a többi infó. Beindult a láncreakció és pillanatok alatt rájöttem, van élet a neten! Csak ügyesen kell keresni!  A tv műsorok silány választéka után, tényleg óriási lehetőség a számítógép. Bár nem szemkímélő órákig a monitor előtt ülni, kit érdekel ha jó a téma! Jó és egyben elszomorító. A közbeszéd válságának elolvasása után éppen némasági fogadalmat akartam tenni, mivel a szép szó már régen nem használ, az újabb megnyitott oldalon, Dr. Drábik János előadása előtt azonban, a következő idézet ugrott elő: "Akinek hangja van ORDÍTSON, mire tartogatja" (Király László: Dózsa 1514)

Én most hangosan mondom Önöknek, keressék fel az Artemisz Műhely oldalát és kalandozzanak kedvükre. Megláthatják, hogy egy hajdúszoboszlói hölgy miként vélekedik a világról, Földünkről és városunkról. Gondolatokat ébreszt, ügyesen válogat és remélhetőleg a hatás sem marad el, bizonyos körökben elindul a normális közbeszéd!

 

 

 

Szoboszlói Színes– Kiss Klára –

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

 

Nem tudtam felállni!

Ismét lapzárta és megígértem, hogy végre írok az oldalról, melyet mindenki elérhet a mienkről. Megálmodóját azt hittem jól ismerem, hiszen hosszú időn keresztül, még a tv-s időkben közös műsort csináltunk. Egyik kedves anyuka mondásával, már akkor összefújt minket a szél, aztán szünet és most ismét találkoztunk. Tanácsot kértem és be kell vallanom őszintén, sokkal többet kaptam!

 

Ezek után talán illene elárulnom hol is kalandozok, már órák óta. Az Artemisz Műhely honlapján, ahonnan eredetileg csak egy rövid kis ajánlót szerettem volna átvenni, aztán ott ragadtam. Persze tudom, az emberek már nem szeretnek sokat olvasni, tehát ha el akarok érni bármit is, röviden és tömören kell fogalmaznom. Az asztrológus oldalán természetesen a Jövőképünk érdekelt a legjobban, hátha a csillagok tudója valami fondorlatos, több ezer éves módszerrel ki tudja számolni, kire érdemes szavazni a közelgő választások során. Lépésről lépésre haladtam.  Bogár László: Nemzet-Porgramja után elkezdtem falni a betűket, aztán jött a többi infó. Beindult a láncreakció és pillanatok alatt rájöttem, van élet a neten! Csak ügyesen kell keresni!  A tv műsorok silány választéka után, tényleg óriási lehetőség a számítógép. Bár nem szemkímélő órákig a monitor előtt ülni, kit érdekel ha jó a téma! Jó és egyben elszomorító. A közbeszéd válságának elolvasása után éppen némasági fogadalmat akartam tenni, mivel a szép szó már régen nem használ, az újabb megnyitott oldalon, Dr. Drábik János előadása előtt azonban, a következő idézet ugrott elő: "Akinek hangja van ORDÍTSON, mire tartogatja" (Király László: Dózsa 1514)   

 

Én most hangosan mondom Önöknek, keressék fel az Artemisz Műhely oldalát és kalandozzanak kedvükre. Megláthatják, hogy egy hajdúszoboszlói hölgy miként vélekedik a világról, Földünkről és városunkról. Gondolatokat ébreszt, ügyesen válogat és remélhetőleg a hatás sem marad el, bizonyos körökben elindul a normális közbeszéd!

 

 

Hozzászólások

 
0 #1 Guest 2010-04-07 08:23
Azt a mondást ismerik, hogy: "Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna."?
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)