Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Csúsztatással indult, hazugság és átverés lett belőle

IMG_0992-001Egy önkormányzati rendelet élete és halála. Beszámoltunk róla, hogy az elmúlt héten rendkívüli ülést tartott városunk képviselőtestülete. Már akkor is érezhető volt, hogy nem kerek valami az előterjesztéssel kapcsolatban. Ez a legutóbbi, vagyis az október 11-i ülésen kiderült. Vannak még homályos pontok, de egy-két konkrétum már most is megállapítható.

 

IMG_0994-002Az egyik legfontosabb indok az volt az előterjesztők részéről, hogy azért kell rendkívüli ülést összehívni október 04-re, mert a befektetőket köti a határidő,  a 11-i ülésen már minden késő. Most, hogy a befektető részére nem kedvező döntés született, az övezeti besorolást nem módosította a testület, október 11-én ismét napirendre kellett tűzni,  Dr. Papp Jenő egyéni képviselői indítványt nyújtott be az üggyel kapcsolatban. Az ügyet sajátjaként kezeli és mindent megtesz a siker érdekében. Dr. Sóvágó László most is próbálta megtudni a valódi okot, sajnos nem járt sok sikerrel. Felhívta a figyelmet arra is, hogy nem tesz jót a testület tekintélyének, hogy  hoznak egy határozatot, és ha az nem megfelelő a befektetőnek, akkor egy hét múlva hoznak egy másikat, ami pont az ellenkezője az egy héttel korábbinak. Nem kell hozzá különösebben éles logika, hogy kikövetkeztessük, vagy akkor, vagy most hazudtak, mert mint kiderült, még most is jól jön a pozitív döntés. A kitartó hazudozás,  most is meghozta gyümölcsét. Most már a teljes létszámra kiegészült Fidesz csapat plusz 1 fő „kiokosítása” a másik oldalról, megváltoztatta az egy héttel korábbi rendeletet. Papp Jenő ismét nagy szolgálatot tett a fideszeseknek, a vállalkozónak, a megrendelőnek, mely mint időközben kiderült,  nem más, mint  a Hajdúszoboszlói Fidesz korábbi elnökének a felesége. Hogy benne van-e még valaki a buliban nem tudni. Ha igen, majd az is kiderül, csak idő kérdése.

A névsor, akik megváltoztatták az egy hétig érvényes rendeletet, és most IGENT nyomtak:

Harsányi István-  Kocsis Róbert- Majoros Petronella- Örvendi László- Dr. Papp Jenő- Dr. Rácz Tiborné- Radácsi Gusztáv.

 IMG_0994a-003

Ezt a névsort és a jegyzőkönyvet  még ne keressék a város hivatalos honlapján, majd csak kb.hetek múlva. Még az október 4-i ülésnél is az olvasható, hogy „még nem áll rendelkezésre”.

 

Az október 11-i ülésen több olyan napirend is szerepelt, ami külön-külön is megér egy misét. Ezekre még visszatérünk.

 

Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

Hozzászólások   

 
+17 #5 Guest 2012-10-17 18:55
Tegnap hallottam az egyik népszerű tv híradójában, hogy a hatóságok keresnek valami dr Ráczot, valamiféle ingatlan ügy miatt. Gondolom a zönkormányzati dr Ráczné csak névazonosság miatt érezheti kellemetlenül magát.
Bár... ha a másik dr valamiféle ingatlan ügy miatt hívat össze rendkivüli ülést és határoznak is össze-vissza akkor felvetődik a zemberben, hogy dr a dr-nak nem vájja ki a szemét...
Csodálom (!), hogy hogyan sikerült a másik oldalról kiokosítani valakit, szerintem nem volt józan, szokásával ellentétben.
 
 
+15 #4 János 2012-10-16 18:42
Tisztelt Szoboszlói Szines, köszönjük a tájékoztatást
 
 
+10 #3 Guest 2012-10-16 11:44
Mi folyik itt!!! Hol van itt a becsület! Szánalmas Fideszes csapat. Kíváncsi lennék arra is, hogy Radácsi úr miért szavazott máshogy mint egy héttel ezelőtt
 
 
+7 #2 Guest 2012-10-16 07:54
Addig is rá kell világítani a figyuszosok minden "erényére" és dícsérni ésszerű tetteiket. Hatalmas szellemi teljesítményüke t és magasan szárnyaló politikai kultúrájukat. Igazán csak tanulni lehet tőlük. Büszkék lehetünk rájuk, példamutató és a társadalmi normákat jobbítani akaró, jobbító viselkedésük miatt. ;-)
A többségre se lehet túl sok jót mondani, vagy írni, de ez a frakció.....
 
 
+10 #1 Guest 2012-10-15 19:43
SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!

ha egyszer véget ér ez a kurzus... ha majd nyíltan mutogathatnak a zemberek a "korábban a Hajdúszoboszlói Fidesz elnöké"-re és feleségére... ha majd a "korábban a Hajdúszoboszlói Fidesz elnöke" szégyenében eltűnik a városból, és viszi magával a jenőspetronellá stibornés bagázsát... ha, ha, ha... akkor lehet majd őszinte, magyar=európai ember lenni, névvel-címmel kommentelni, na, akkor leszek majd Valaki Alfonz, és visszatérek városomba, majd...



SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)