Payday Loans
2024 május 08, szerda
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Gyilkosság Ebesen

DSC_0020Testi sértés, kukorica lopás, verekedés, lopás, és egy gyilkosság Ebesen. Röviden ezek az események adtak munkát Hajdú-Bihar Megyében a rendőröknek.

 

 

Elfogások, előállítások

A debreceni járőrök tegnap kora délután egy 58 éves helyi férfit állítottak elő, aki volt élettársát bántalmazta és megöléssel fenyegette. A férfi ellen súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Kukorica lopáson értek tetten két álmosdi nőt a vámospércsi járőrök tegnap délután Vámospércs határában. A 32 éves és 43 éves nőket előállították a Rendőrőrsre és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették őket.

Kabán egy szórakozóhelyen történt verekedés nem sokkal éjfél előtt. A sörözőben három személy belekötött egy 35 éves ebesi férfibe, eltörték pecabotját, majd bántalmazták. A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A 18, 21, 24 éves kabai férfiakat a helyszínen elfogták és előállították a járőrök, ellenük csoportosan elkövetett garázdaság vétsége miatt indult eljárás.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság járőrei ma hajnalban 03.10 órakor fogtak el egy férfit, aki egy téglási udvarban leállított traktor ablakát törte be, abból motorolajat, szerszámokat tulajdonított el. A lopáson tettenért 26 éves téglási férfit előállították a Rendőrkapitányságra, ellene lopás vétség elkövetése miatt indítottak eljárást a nyomozók.

Megszúrta feleségét

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 38 éves ebesi férfi ellen, aki 2012. október 6-án 22.00 óra körüli időben, ebesi lakásuk előtt, féltékenységből egy késsel megszúrta feleségét. A 30 éves asszony a helyszínen életét vesztette. A férfit őrizetbe vették a nyomozók.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 könnyű és 1 súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)