Payday Loans
2024 április 23, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Elindult a Wizz Air debreceni járata

IMG_1734Az első járat hétfőn délelőtt érkezett Debrecenbe és rövid pihenő után indult is vissza Londonba. A lutoni repülőtér sok szoboszlói számára ismerős. Eddig is gyakran repült útvonal volt a kelet-magyarországi utasok számára, és a debreceni menetrendszerinti járattal sokkal könnyebb és kényelmesebb lehet a közlekedés.

 

 

A Wizz Air járata már messziről látható volt az égbolton. A debreceni repülőtéren a Star Wars zenéjére ért földet és a hagyományokhoz híven vízágyú fpgadta.

Az utasokat és a személyzetet népviseletbe öltözött lányok fogadták. A hivatalos delegáció egészen a gépig ment köszönteni a leszállókat. Ez utóbbi lehetőség, nem tudni miért, nem volt adott minden megjelent polgármester számára. A képen jól látszik, kik üdvözölhették elsőként az érkezőket.

 

 

IMG_1915A debreceni repülőtér hétfőn délelőtt teljesen úgy nézett ki, mint egy igazi kisvárosi légi kikötő. Minden gyorsan és pontosan zajlott. Beléptetés, vám, poggyászkiadás és már lehetett is a rokonokat, barátokat üdvözölni, akik az utasokért jöttek. A jövőben a határmenti települések lakói  is inkább a debreceni repülőteret fogják választani, mondta az első gép érkezése után egy nagyváradi utas, aki az interneten értesült a lehetőségről és gondolkodás nélkül ezt választotta, mert így sokkal hamarabb ér haza és találkozik szeretteivel.

A Wizz Air az ünnepélyes gépfogadás után tartott sajtótájékoztatón ismét  bejelentette, a járatbővítést. Decembertől debreceni indulással Eindhoven és Milánó-Malpensa lesz elérhető.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)