Payday Loans
2024 május 02, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Papírgyűjtés a Thökölyben

DSCF0009Az iskola tanárai évek óta szervezik a programot, melyre minden szülő lelkesen viszi a papírt. Szűcs tanár úrnak a nagyobb fiúk segítenek, egész nap hordják a postaládák rémeit, az ingyenes újságokat és a különböző papír termékeket.

DSCF0010Látva a papírhalmot, mondhatnánk azt is, micsoda pocséklás! De a gyűjtés révén minden átértékelődik. A szórólapok új értelmet kapnak: nagytételben, összekötve, mérés után átalakulnak. Súlytól függően szolgálatba állnak. A tavalyi csaknem 20 tonnás halomból például a képen DSCF0027látható filagória épült a Thököly udvarán az iskolások legnagyobb örömére.

A hatékonyság érdekében vannak ösztönző tényezők. A nagyobb fiúk egész nap a papírgyűjtéssel voltak elfoglalva, amiért még dicséret is járt!

Az osztályok versenyben álltak egymással, a szülők pedig örültek, hogy végre kitakaríthatják a sufnit, ahol természetesen gyűjtéstől gyűjtésig tárolni kell a papírt. Egyes családoknál a papírgyűjtési mozgalomba beszálltak a nagyszülők, szomszédok és barátok is, az eredményt pedig mindenki közösen élvezi majd.

DSCF0018DSCF0019

 

Az idei versenyben első a 6/A, második a 2/A és a 3/A, harmadik az 5/B lett.

Ők a szombati Thököly Sport és Főzőnapon - melyről hamarosan beszámolunk – egy-egy óriás tortát kaptak ajándékba. A közös jutalom pedig egy újabb pihenő alkalmatosság lesz, a hátsó udvarra, melyet szintén a több tonna papírért kapott pénzből valósít meg az iskola.

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)